Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česi vyvolali v Dolomitoch poriadny rozruch: Toto nemohli myslieť vážne, lyžiari na nich zavolali políciu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Oliver Ondráš)

PLAN DE CORONES - Zimná dovolenka v Taliansku sa zmenila na hrubé porušenie zákona. Český pár si chcel v Dolomitoch vychutnať lyžovačku, akurát ani jeden z nich nemyslel na to, kde zatiaľ nechajú svoju ratolesť. Nakoniec to vyriešili po svojom.

archívne video

Lavína zasypala otca a dvoch synov

Na český rodičovský pár bolo v Taliansku podané trestné oznámenie. Rodičia údajne ponechali v mraze a bez dohľadu svoje malé dieťa. Obidvaja sa rozhodli radšej si ísť zalyžovať. Napísal o tom miestny taliansky denník L'Adige, podľa ktorého sa tak stalo na začiatku februára v lyžiarskom areáli v talianskych Dolomitoch. Situáciou sa zaoberá polícia. Počínanie rodičov odsúdil aj šéf Tridentskej provincie Maurizio Fugatti. "Zdá sa neuveriteľné, že sa niečo také môže stať v roku 2023," napísal na sociálne siete.

 

❌❌❌ 𝗔𝗕𝗕𝗔𝗡𝗗𝗢𝗡𝗔𝗡𝗢 𝗜𝗟 𝗙𝗜𝗚𝗟𝗜𝗢 𝗗𝗜 𝟮 𝗔𝗡𝗡𝗜 𝗜𝗡 𝗖𝗔𝗥𝗥𝗢𝗭𝗭𝗜𝗡𝗔 𝗔𝗟 𝗙𝗥𝗘𝗗𝗗𝗢 𝗣𝗘𝗥 𝗦𝗖𝗜𝗔𝗥𝗘: 𝗗𝗘𝗡𝗨𝗡𝗖𝗜𝗔𝗧𝗜 ❌❌❌ Sembra incredibile che storie...

Posted by Maurizio Fugatti on Friday, February 3, 2023

Niekoľkrát zišli svah 

Dvojica Čechov nechala v lyžiarskom areáli pri hore Plan de Corones na začiatku februára svoje dvojročné dieťa vonku pri alpskej chate, zatiaľ čo sa vydala lyžovať. Podľa svedkov zišli rodičia svah niekoľkokrát za sebou, než prišli svoje dieťa skontrolovať. Situácia osamoteného kočíka vzbudila pozornosť ďalších turistov. Tí sa nakoniec rozhodli privolať políciu, ktorá začala rodičov vyšetrovať pre podozrenie z nedbanlivosti a zo spáchania trestného činu opustenia dieťaťa bez dozoru. Za ten hrozí v Taliansku až päť rokov pobytu za mrežami.

Viac o téme: DieťaNedbanlivosťČeský párTalianskoKrimiLyžovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu