Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Tereškovová sa mala vo vesmíre stretnúť s Bohom: Hovoril mi, že sa objaví Antikrist a jeho meno bude Zelenskyj

Prvá kozmonautka vo vesmíre Valentina Vladimirovna Tereškovová.
Prvá kozmonautka vo vesmíre Valentina Vladimirovna Tereškovová. (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA – Rusko ani po takmer roku bojov nevie poraziť ukrajinské jednotky, ktoré si bránia svoju vlasť. Najväčšie boje prebiehajú v súčasnosti aj v Bachmute, kde si Rusi určite predstavovali iní priebeh. Kde nestačí fyzická sila, tam nasleduje hra na psychiku. Proti Ukrajincom sa dá podľa Moskvy bojovať zrejme aj prostredníctvom propagandy. Využili na to dokonca ruskú astronautku Tereškovovú.

Plánovaná rýchla ofenzíva na Ukrajine, ktorú ruský prezident Vladimir Putin nazval "špeciálnou vojenskou operáciou", mala trvať nanajvyš niekoľko týždňov. Na ukrajinskom území sa však bojuje už desať mesiacov. Putinove jednotky navyše nepostupujú takým tempom, ako si Moskva predstavovala.

Počas vojny prišlo o život množstvo ruských generálov a šéf Kremľa bol dokonca nútený zobrať ruky do vlastných rúk. Ostreľovanie Kyjeva na Vianoce aj Nový rok, boli chabými pokusmi o naklonenie misiek váh na ruskú stranu. Kde nestačí vojenská sila, tam sa Rusi zrejme snažia využiť silu slova. 

Zneužitie mena?

Ruské správy opäť informovali o zjavení, ktoré ešte v 60. rokoch minulého storočia zažila prvá astronautka vo vesmíre Valentina Vladimirovna Tereškovová. Údajne sa tam mala stretnúť s Bohom, ktorý jej povedal, že v roku 2022 sa na Zemi objaví Antikrist a jeho meno bude Volodymyr Zelenskyj. Túto spoveď mala v minulosti predniesť sama Tereškovová. V súčasnej dobe na ňu opäť upozornila ukrajinská novinárka Lydia Nevzorovová. 

Na sociálnej sieti Twitter sa objavilo video, kde moderátor cituje slová ruskej astronautky. "Valentina Tereškovová priznala, že počas svojho vesmírneho letu hovorila s Bohom. Povedal jej, že v roku 2022 príde na Zem Antikrist menom Zelenskyj," informoval. Výrok však podľa viacerých zdrojov nie je možné overiť, preto sa objavujú správy, že môže ísť o ruskú propagandu, v ktorej sa Moskva snaží prikloniť na svoju stranu čím viac ľudí. 

Viac o téme: VesmírZjavenieRuskoKozmonautikaVolodymyr ZelenskijVojna na UkrajineValentina Tereškovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu