Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prípad ako z hororu: Muž so zaostrenými zubami uniesol a tri týždne sexuálne napádal ženu

Šerif ukazuje fotku zubov Michaela Barajasa. Zobraziť galériu (3)
Šerif ukazuje fotku zubov Michaela Barajasa. (Zdroj: Genesee County Sheriff)

MICHIGAN - Muž (36) z Michiganu so zaostrenými zubami je vo väzbe po tom, čo polícia zistila, že uniesol bezbrannú ženu, tri týždne ju sexuálne napádal a vyhrážal sa, že jej „roztrhne hrdlo“, ak neurobí, čo jej prikáže.

Šerif okresu Genesee Chris Swanson v stredu na tlačovej konferencii, v ktorej sa hovorilo o zatknutí  36-ročného Michaela Barajasa 8. decembra, odhalil znepokojujúce detaily prípadu. Swanson povedal, že Barajas sa vyhrážal, že obeť uhryzne a roztrhne jej hrdlo počas jej trojtýždňového uväznenia.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Swanson uviedol, že počas týždňa vďakyvzdania tehotnú ženu vo veku 20 rokov vyhodili z domu. Barajas zbadal zraniteľnú ženu, ktorá kráčala sama po ulici a prišiel k nej svojím autom. Ponúkol jej teplú sprchu, niečo na jedenie a ubytovanie.

Keď dvojica dorazila do schátraného domu, Barajas ju údajne zamkol v izbe a priviazal k posteli. Predstavitelia Genesee uviedli, že na mieste činu našli lano. Miestnosť obete mala vonkajšiu závoru a všetky okná boli zaskrutkované. 

Barajas tehotnú ženu opakovane sexuálne napádal a ponúkal ju za peniaze aj ďalším ľuďom, aby ju sexuálne zneužili. Tento chlap využil príležitosť nielen na sexuálne násilie, ale aj na to, aby k nej ľudia prišli a mali s ňou styk, keď bola násilne pripútaná k posteli, povedal podľa foxnews.com Swanson.

Swanson uviedol, že žena sa trikrát pokúsila uniknúť z uzavretej miestnosti. Prvýkrát vybehla z otvorených dverí počas výmeny názorov, ale Barajas a ďalší podozriví ju prenasledovali, strieľali na ňu a ťahali ju späť do spálne.

Druhý pokus o útek tiež viedol k jej opätovnému zajatiu. 8. decembra obeť utrpela zdravotné problémy súvisiace s jej tehotenstvom a videli ju zdravotné sestry, ktoré uznali, že žena vážne potrebuje pomoc.

Swanson povedal, že počas celej doby, čo bola držaná v dome, sa Barajas vyhrážal, že ju uhryzne svojimi ostrými tesákmi. "Barajas sa vyhrážal, že ak neurobí všetko, čo jej prikázal, pohryzie jej krk a roztrhne hrdlo," povedal Swanson. Šerif zdvihol fotografiu Barajasa a potom ukázal Barajasove zuby, ktoré sa zdajú byť ostré.

Prípad ako z hororu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Genesee County Sheriff)

Swanson povedal, že Barajas ženu získal tak, že naplnil jej potrebu prístrešia, a dokonca ju prinútil napísať list, v ktorom opísala Barajasa ako „svojho otca“.

"Tento chlapík je monštrum. Keď sa pozriete na vybrúsené zuby a vyhrážky, že jej roztrhne hrdlo, viac nepoviem," povedal.

Po tom, čo sestry upozornili úrady na potreby ženy, polícia vykonala raziu v dome a zatkla Barajasa za viaceré obvinenia vrátane obchodovania s ľuďmi, únosu, sexuálneho napadnutia, držby metamfetamínu a extázy a ďalších obvinení.

Viac o téme: ZubySexuálne násilieMichiganMichael Barajas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu