Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smutné pátranie: V zrútenom lietadle prišlo o život aj dieťa, jedného pasažiera stále hľadajú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VENICE - Dvaja ľudia, vrátane dieťaťa, sú mŕtvi a najmenej jedna osoba je stále nezvestná po tom, čo sa cez víkend zrútilo lietadlo v Mexickom zálive, informovala floridská polícia. Pátracie úsilie pokračuje do západu slnka a obnoví sa hneď, ako to podmienky dovolia.

Policajti spustili pátranie po tom, ako mestské letisko vo Venice dostalo od Federálneho úradu pre letectvo žiadosť lietadla Piper Cherokee, ktorému sa nepodarilo vrátiť na svoje pôvodné letisko v St. Petersburgu, píše NBC News. "Približne v nedeľu v rovnakom čase našli rekreační plavci zosnulú ženu plávajúcu v Perzskom zálive, viac ako 4 km západne od Venice Beach," uviedla polícia vo vyhlásení.

O niekoľko hodín neskôr sa vrak nezvestného lietadla nachádzal asi niekoľko stoviek metrov na západ od pobrežia. Potápači z úradu šerifa okresu Sarasota našli v priestore pre cestujúcich v lietadle telo mŕtveho dieťaťa.

V Tanzánii havarovalo dopravné lietadlo (Zdroj: Twitter/Brian Obuya)

Predpokladá sa, že počas letu bol v lietadle aj pilot alebo pasažier, uviedla polícia. Dodali, že ho ešte treba nájsť. Polícia nezverejnila totožnosť nezvestnej osoby ani nájdenej mŕtvej ženy a dieťa. "Ide o veľmi aktívne pátranie a vyšetrovanie," uviedlo oddelenie miestnej polície. Polícia uviedla, že aj keď má informácie o mužovi, o ktorom sa domnieva, že je nezvestný, nezverejní ich, kým nebudú informovaní ich rodinní príslušníci a nebudú udelené povolenie od iných zainteresovaných agentúr. 

Viac o téme: NehodaLietadloPád lietadlaPátracia akcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu