Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Scenár z filmu "Vo štvorici po opici" sa stal skutočnosťou: Brita našli nahého a na nič si nespomínal!

(Zdroj: Twitter/thaimythbuster)

BANGKOK – Na thajskej pláži objavili nahého Brita, ktorý si nespomínal na udalosti za posledné dva dni. Oslavoval vraj narodeniny, chcel sa stretnúť s Bohom a nahý na pláži meditoval.

Neznámy muž (30) z Epsonu v Surrey oslavoval svoje narodeniny s pivom a marihuanou dňa 27. októbra. O dva dni neskôr ho objavili obyvatelia nahého na obľúbenej pláži na ostrove Koh Samui, informoval LadBible. Muž sa podľa svedkov vraj potácal a spieval si futbalové piesne. Do Thajska prišiel na svadbu a cestoval na turistické víza. Keď sa mu snažil miestny rybár pomôcť, muž bol údajne agresívny a kričal, že sa „ísť stretnúť s Bohom“.

"Videl som turistu v mori, ako sa snaží udržať na hladine, a bál som sa, že sa môže utopiť. Snažil som sa mu pomôcť nastúpiť do člna, ale bol agresívny." Rybár však zároveň priznal, že nechce, aby bol muž potrestaný, „možno len vypil príliš veľa alkoholu, ale myslím si, že je to dobrá osoba".

Po príchode policajtov však muž nechcel opustiť pláž so slovami, že chce meditovať. Keď mu však vysvetlili, že to nie je najlepší nápad, lebo je nahý a okolo neho je 12 policajtov, nechal sa prehovoriť. Po prevoze na miestnu policajnú stanicu mu urobili test na drogy. Ten však skončil s negatívnym výsledkom. Muž dostal pokutu za neslušné správanie na verejnosti.

 

Viac o téme: PlážAmnéziaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu