Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi vojačka sa vydala za vojaka priamo na fronte: Už nechceli odkladať život

Vojačka a jej kolega sa zosobášili v blízkosti frontu. Zobraziť galériu (2)
Vojačka a jej kolega sa zosobášili v blízkosti frontu. (Zdroj: Instagram/emerald.evgeniya)

CHERSON - Svadba priamo za frontovou líniou v Chersone na juhu Ukrajiny! Ukrajinská vojačka a jej kolega si vymenili sľuby v lese. Evgenija Emerald a jej súčasný manžel Evgenij Stypaniuk sa zosobášili pred generálom 14. októbra, na sviatok Obrancov Ukrajiny.

„Dokonalejšiu svadbu som si ani nevedela predstaviť!“ píše nevesta na svojom instagramovom účte. „Je to špeciálny deň. Chcem zablahoželať všetkým obrancom. Sláva hrdinom!"

Sexi vojačka sa vydala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/emerald.evgeniya)

Obaja sa do seba zaľúbili krátko po začiatku vojny 24. februára, v auguste sa zasnúbili a teraz sa zosobášili. Evgenija má jednu dcéru a pred vpádom Rusov bola klenotníčkou. „Keď sa začala vojna, stala sa z nej ostreľovačka,“ povedal pre nemecký Bild Vlada Liberov, ktorý páru nafotil svadobné fotografie. „Jej prezývka v armáde je Johanka z Arku.“ Ak sa zosobášili priamo na fronte, budú mať aspoň malú svadobnú cestu? Fotograf: "Nie, obaja zostanú a budú bojovať ďalej."

Ale napriek tomu sa chceli vziať – z jednoduchého dôvodu, ako píše nevesta na Instagrame: „Vieme, že každý deň môže byť posledný a nechceme život odkladať,“ hovorí.

Rýchla láska, ktorá teraz vyústila do puta na večnosť. Manželstvo nebolo uzatvorené len na štátny sviatok, ale aj v deň manželových narodenín. „Teraz už určite nikdy nezabudne na dátum svadby,“ pokračuje v komentári Evgenija na svojom instagramovom účte.

Viac o téme: SvadbaFrontUkrajinaChersonEvgenija Emerald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu