Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po megaškandále s análnymi guličkami v šachu je tu ďalší! Sexi hráčke pokru mal pomôcť k výhre vibrátor

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/robbijadelew)

GARDENA – Zdá sa, že vibračné zariadenia sa v poslednej dobe tešia obľube. Potom čo hráč šachu bol pristihnutý s vibračnými análnymi guličkami, tentokrát to vraj skúsila hráčka pokru v štáte California.

Robi Jade Lew (35) je nováčikom vo svete pokru. Vyzvala skúseného hráča Adelsteina s cieľom vyhrať takmer 270 000 dolárov, pričom ich partičku pokru vysielala televízia naživo, informoval DailyStar. Po tom, čo stávku vyhrala, jej protihráč ju konfrontoval s podozrením, že podvádzala a peniaze mu vrátila. Ten naznačil, že Lew používala „skryté zariadenie, ktoré vibruje, aby naznačilo, že máte najlepšiu kombináciu“.

Mladá hráčka však tvrdila, že sa jej vyhrážal v „tmavej uličke“ a zahnal ju takpovediac do kúta. Adelstein to poprel a prišiel s ďalším podozrením a to tým, že sa nabúrala do čítačky kariet. Jej trenér v pokri však mal jednoduchú odpoveď. Podvádzanie by vraj bolo od nich „neštandardné“ a keďže sa Robi stále zaúča a v kartách je nováčikom, vraj si pomýlila karty a preto dorovnala a do hry išla s takzvaným "all in", čo znamená, že hráč vsadí všetky svoje chipy.

Po megaškandále s análnymi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/ robbijadelew)

Isté však je, že obaja hráči nebudú môcť hrať pokiaľ sa incident aj s pomocou kamerových záznamov nevyšetrí.

Viac o téme: PokerPodvádzanieCaliforniaRobi Jade Lew
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu