Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

V Kyjeve plánujú hromadné sexuálne orgie: Má to byť výsmech Rusom v prípade jadrového útoku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KYJEV – Takmer nikto z nás nezažil stav, kedy si človek uvedomí, že na tomto svete strávi možno posledné chvíle. Ukrajincov, ktorí neopustili svoju vlasť, môže toto postihnúť každý deň od začiatku februárovej invázie. Do veľkej miery to pôsobí aj na psychiku, pretože človek chce v takejto situácii vyskúšať všetko, k čomu sa ešte neodhodlal.

Keďže vojna na Ukrajine trvá už dlhých osem mesiacov a vo vzduchu visí hrozba jadrovej vojny, niektorí Ukrajinci v hlavnom meste si povedali, že už odmietajú myslieť na hrôzy schúlení niekde v úkryte. Na hrozbu Ruska, ktoré vyhlasuje, že je schopné na Ukrajine použiť svoj jadrový arzenál, sa rozhodli reagovať nečakane, s humorom a akoby sa ich prípadné následky ani netýkali. Na jednom z vyvýšených miest v Kyjeve sa rozhodli zúčastniť sa hromadných orgií. 

Podujatia, ktoré organizuje skupina "Orgie na Shchekavystsa: Official" (Orgie na kopci Čekavystsa) sa rozhodlo predbežne zúčastniť viac ako 15-tisíc Ukrajincov. Na sociálnej sieti Facebook vznikla 26. septembra a odvtedy naberá na popularite, uvádza portál The Vice. 

Viacero možností 

Cieľom podujatia je zmieriť sa s prípadným jadrovým útokom, neskrývať sa v bunkri a užiť si posledné chvíle v živote. Podľa počtu prúžkov na ruke, ktoré si majú návštevníci nasadiť už doma, sa budú dokonca rozdeľovať na tých, ktorí majú záujem o orálny alebo análny sex. "To je presne ten veľký optimizmus, ktorý symbolizuje nás Ukrajincov. Je to opak zúfalstva," povedala pre obyvateľka Kyjeva. Ukrajinská komička Verka Serduchka dokonca pred štyrmi dňami zverejnila príspevok na podporu skupiny Telegram, ktorá zverejňuje aktuálne informácie o ruskej vojne na Ukrajine.

Reakcie ľudí

V mnohých príspevkoch sa objavujú reakcie obyvateľov Kyjeva, ktorí reagujú na vyhlásenie ruského prezidenta Putina ohľadom možného použitia jadrových zbraní. Na Telegrame sa momentálne najviac rozoberá podujatie na kopci Shekavitsa. Dokonca to využívajú aj mnohé obchody na zlepšenie biznisu. "Pokiaľ sa plánujete zúčastniť podujatia na Shekavitse, nebojte sa dlhých radov. Máme otvorených všetkých 16 pokladní," uvádza v reklame jeden obchod s potravinami. "Keď zostarnem a moje vnúčatá sa ma budú pýtať na toto obdobie, budem im musieť povedať, že po internete sa rozšírili medzi Ukrajincami memečka o orgiách," dodala s humorom Mila Tr (Amara).

 

I just need to share the craziness of the local internet these days. Putin: we may use nukes. People in Kyiv: How...

Posted by Mila Tr on Tuesday, September 27, 2022

Príprava na najhoršie 

Kyjev nenecháva nič na náhodu. Pred možným jadrovým výbuchom sa snaží ochrániť jódovými tabletkami, ktoré chránia telo pred únikom radiácie. Dajú sa zakúpiť takmer v každej lekárni v meste. Dokonca aj v susednom Poľsku sa v posledných týždňoch začali rozvážať po krajine vo väčšom množstve. 
 

Viac o téme: HrozbaOrgieRuskoKyjevJadrový útokUkrajina v krízeVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu