Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena na luxusnej dovolenke: Nechcela platiť za drahý alkohol, vymyslela PLÁN! Neuveriteľné VIDEO z toalety

(Zdroj: TikTok/@madisonshepp)

LONDÝN - Žena použila katétrové vrecúško na prepašovanie alkoholu do klubu. Video, ktoré zachytáva celú udalosť, sa stalo hitom internetu. Ostatní v komentároch priznali, že ide o najgeniálnejší trik, aký kedy videli. Zdá sa, že podobne prepašovali alkohol do klubu aj iní, čo potvrdil jeden z komentujúcich.

Madison Sheppardová sa rozhodla ísť so svojimi kamarátkami na výlet do zahraničia na luxusný grécky ostrov Mykonos. Táto destinácia s bielymi domčekmi a krištáľovo modrou vodou, ktorú si obľúbilo množstvo celebrít a influencerov, nie je lacná záležitosť.

Sheppardová preto vymyslela geniálny plán, ako si užiť výlet bez toho, aby prišla o celý majetok. Vo videu, ktoré publikovala na TikToku, vidno Sheppardovú, ako si pripevňuje priehľadné katétrové vrecúško k lýtku. Je viditeľné, že vrecko je plné čírej tekutiny – alkoholu. Stačilo, aby si stiahla nohavicu a vrecúško nebolo vôbec vidno, píše DailyStar.

V ďalšom videu bola Sheppardová zachytená v záchodovej kabínke, zatiaľ čo jej priateľka vytláčala alkohol z katétrového vrecka, ktoré sa zvyčajne používa na uchovávanie moču. Kamarátka namierila dýzu do jej pohára, aby doň naliala poriadnu dávku alkoholu.

Sheppardová v popise vysvetlila, že nie je chudobná, len šikovná a bystrá.

Keďže sa video stalo hitom internetu, veľa ľudí v komentároch vyjadrilo obdiv nad týmto netradičným vynálezom. „Mykonos ma pripravil o peniaze, prečo som na toto vtedy nepomyslel,“ napísal jeden z komentujúcich. „S priateľom sme takto prepašovali do klubu 0,6 litra vodky... Nezabránilo nám to kúpiť si nápoje po tom, čo sme vypili obsah vrecka,“ uviedol ďalší.

Iní otvorene priznali, že je to ten najgeniálnejší trik, aký kedy videli. 

Viac o téme: AlkoholŽenaPašovanieKatétrové vrecúško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu