Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

BRUTÁLNY útok otca na štrnásťročnú dcéru šokoval svet: VIDEO Odmietla trénovať, on jej vraj chcel len dobre!

(Zdroj: Twitter/ lojzija)

BELEHRAD – Svedkom sa podarilo zachytiť brutálny útok otca na svoju vlastnú štrnásťročnú dcéru. Údajne odmietala pokračovať v tréningu a tak ju chcel prinútiť, aby pokračovala.

Otec neskrýval svoju agresivitu a nevôľu svojej dcéry pokračovať v tréningu kruto potrestal. Podľa dostupných informácií by malo ísť o občanov Čínskej republiky, ktorí aktuálne žijú v Srbsku. Päťdesiatročný otec napadol svoju dcéru, krátko po tom, ako mu oznámila, že už nechce ďalej trénovať. Netrápilo ho ani prizeranie sa svedkov.

Z videa je zrejmé, že dcéra sa ani nepokúšala brániť sa. Keď si sadla na lavičku, otec ju z nej vytiahol a zhodil ju na zem, kde ju ešte kopal do chrbta. Celý incident sa podarilo zachytiť chorvátskemu hercovi Igorovi Juričovi, ktorý podal na muža trestné oznámenie. Túto informáciu potvrdilo aj srbské ministerstvo vnútra. Srbské média sa začali prípadom zaoberať a podarilo sa im získať nepochopiteľný pohľad otca na celý konflikt.

Ten uviedol, že jeho dcéra odmietala pokračovať v tréningu a tak ju chcel prinútiť, aby pokračovala. Údajne nebolo v jeho úmysle jej ublížiť, a stále verí, že také správanie je normálne. Chovanie otca odsúdili aj niektoré známe tenisové osobnosti. Muž bol po incidente identifikovaný a zatknutý.  

Viac o téme: TenisRodičovstvoútok ČínaBelehrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu