Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Donald Trump šokoval svet: Po dlhých rokoch sa objavil na verejnosti bez mejkapu... fúha, strašný pohľad

Donald Trump sa po dlhom čase ukázal bez mejkapu Zobraziť galériu (3)
Donald Trump sa po dlhom čase ukázal bez mejkapu (Zdroj: SITA/AP/Seth Wenig)

NEW JERSEY - Nalíčenie tváre dokáže veľké divy. Vedia o tom svoje nielen herci, influenceri, ale aj významné osobnosti politického života a platí to tak pre ženy, ako i pre mužov. Keď takéhoto človeka všetci poznajú len s mejkapom a zrazu sa objaví pred kamerami bez neho, celý svet je v šoku. Svoje o tom vie bývalý americký prezident Donald Trump.

Prezidentka Zuzana Čaputová o návšteve Prešova (archívne video)

Prezidentka Zuzana Čaputová o návšteve Prešova (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Pri mene Trump sa asi každému v hlave vynorí obraz opálenej pleti a "prehadzovačke", ktorá už roky zdobí jeho hlavu. Keď sa objavil minulý týždeň na golfovom turnaji LIV v Bedminsteri v štáte New Jersey, ľudia z neho nevedeli spustiť oči. Už na prvý pohľad bolo jasné, v čom je problém. 

Donald Trump šokoval svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Seth Wenig)

Donald Trump šokoval svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Seth Wenig)

Exprezident bol výnimočne bez mejkapu a vyzeral doslova príšerne. V bielom tričku a červenej šiltovke MAGA (Make America Great Again) bol takmer neprehliadnuteľný. Takmer všetkých hostí šokovala jeho tvár, z ktorej zmizla povestná oranžová žiara a svetlé tiene pod očami. Namiesto toho farba jeho pokožky korešpondovala s krkom a vrásky boli výraznejšie.

Trump si na turnaji zahral s významnými osobnosťami Saudskej Arábie, zúčastnil sa ho aj jeho syn Eric či profesionálny golfista Dustin Johnson. Trumpova rutina líčenia sa v priebehu rokov stala terčom posmechu. Mnohí špekulovali, aké typy a značky produktov používa na zakrytie pigmentových škvŕn a na to, aby vyzeral mladšie.

Viac o téme: GolfMejkapDonald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu