Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DRÁMA na školských raňajkách: Deti dostali namiesto mlieka tmel na podlahy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

JUNEAU – Namiesto mlieka dostali tmel na podlahy. K nepochopiteľnej zámene došlo na základnej škole na Aljaške. Deťom malo byť pri raňajkách neservírované mlieko, niekde sa ale stala chyba a v pohároch si našli úplne inú tekutinu, ktorá im mohla spôsobiť vážne zdravotné problémy.

Žiakom vo veku 5 až 12 rokov bolo pri raňajkách podávané mlieko. Na prvý pohľad nič nenaznačovalo, že by niečo nebolo v poriadku. Žiaci sa teda bieleho nápoja bez obáv napili. V tej chvíli však v ústach a hrdle zacítili pálenie. Na prípad upozornil portál Unilad.

DRÁMA na školských raňajkách:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Jedno z detí dokonca muselo byť prevezené do nemocnice. Po preskúmaní nápoja sa zistila príčina – deti totiž nepili mlieko, ale tmel na podlahy. Ako k zámene došlo nie je nateraz jasné. Polícia už rozbehla vyšetrovanie, avšak zatiaľ sa vyjadrili v tom zmysle, že nešlo pravdepodobne o úmysel, ale o omyl.

Škola vo svojej reakcii uviedla, že ihneď, ako sa dozvedeli o reakcii detí na tekutinu, deťom nariadili, aby ju prestali piť. Následne kontaktovali rodičov aj políciu. Zistilo sa, že dávkovač mlieka, ktorý im bol dodaný, obsahoval tmel na podlahy. Ako k tomuto omylu došlo netuší však ani samotná firma.

Viac o téme: DetiMliekoAljaškaŠkolaTmel na podlahy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu