Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nórska princezná sa zasnúbila s kontroverzným americkým šamanom

Princezná Märtha Louise s bývalým manželom autorom Ari Behnom
Princezná Märtha Louise s bývalým manželom autorom Ari Behnom (Zdroj: SITA)

OSLO - Nórsky kráľovský dvor v utorok oznámil zasnúbenie princeznej Märthy Louise s jej americkým priateľom Durekom Verrettom, samozvaným šamanom a známym guru ľudí zo šoubiznisu. Jeho služby vyhľadáva napríklad aj oscarová herečka Gwyneth Paltrowová, informovala agentúra AFP.

Märtha Louise, ktorá je štvrtá v nástupníctve na nórsky kráľovský trón - za svojím bratom princom Haakonom a jeho deťmi -, sa už dávnejšie vzdala väčšiny svojich oficiálnych titulov a povinností,  aby sa mohla venovať svojim súkromným aktivitám. Princezná je totiž nadšencom "alternatívnych terapií" a v Škandinávii má povesť výstrednej osoby - okrem iného aj pre to, že tvrdí, že komunikuje s anjelmi, čo považuje za dar, ktorý sa snaží zdieľať prostredníctvom rôznych kurzov a kníh.

Märtha Louise má tri dcéry z predchádzajúceho manželstva s nórskym spisovateľom Arim Behnom, ktorý v decembri roku 2019 spáchal samovraždu. Pár sa rozviedol ešte v roku 2016. Svoj vzťah s Verrettom (47), známym aj pod prezývkou Shaman Durek, potvrdila princezná v roku 2019. Nórske médiá označujú tohto Američana za podvodníka a mnoho Nórov nesúhlasí so vzťahom princeznej s Verrettom, pričom ho označujú za  šarlatána.

Viac o téme: ZasnúbenieNórska kráľovnáAmerický šaman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu