Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šialené propagandistické video: Modelka tvrdí, že Putinove jednotky oslobodzujú Ukrajincov

Olga Kurkulinová je obdivovateľkou Vladimira Putina
Olga Kurkulinová je obdivovateľkou Vladimira Putina (Zdroj: Instagram/olyushkakurkulina)

MOSKVA - Ruská modelka Olga Kurkulinová vyslovuje momentálne úplne absurdné tvrdenia. V sérii správ deklarovala, že ruské jednotky oslobodzujú Ukrajincov. Samú seba označuje za Matku Ruska. Zverejnila tiež šialené proputinovské propagandistické video.

Zatiaľ čo sa čoraz viac štátov obracia Rusku chrbtom a dokonca aj niektorí dôstojníci odmietajú vykonať Putinove rozkazy, modelka Olga Kurkulinová aj naďalej stojí za prezidentom. V sérii odkazov mu prisľúbila svoju podporu vo vojne na Ukrajine.

Kurkulinová tvrdí, že Putinove jednotky oslobodzujú Ukrajincov. Od februárovej invázie Ruska na Ukrajinu Putinova popularita prudko klesla navonok a aj mnohí jeho prominentní spojenci s ním prerušili všetky styky. To sa však netýka Olgy, uvádza britský Daily Star.

Na snímkach, kde je sporo odetá, prisľúbila svoju podporu v Putinovej krvavej vojne. Olga, ktorá o sebe hovorí, že je atlétka, fitness trénerka, fyzioterapeutka a motivátorka svetovej úrovne, žije v Izraeli, no hrdo uvádza, že pochádza z Moskvy. Opakovane označila Putinovu inváziu na Ukrajinu za vlasteneckú vojnu. Okrem toho zdieľala zvláštne videá, ktoré údajne pochádzajú z frontu. 

K videu, na ktorom sa starý muž rozpráva s vojakom, napísala: "V oslobodenom Mariupole ďakuje veterán vlasteneckej vojny ruskému vojakovi za jeho záchranu a za to, že má teraz možnosť slobodne osláviť sviatok, dobre sa obliecť a nosiť zaslúžené vyznamenania." 

Nevyzlieka sa len kvôli Putinovi

Keď Kurkulinová nešíri nebezpečnú propagandu alebo neustále nezdôrazňuje, ako veľmi miluje Rusko, zabáva svojich verných fanúšikov šteklivými obrázkami. Či už v bikinách, s blýskajúcim sa zadkom alebo úplne nahá ležiaca na podlahe, vie, ako osloviť svoje publikum, z ktorých sa zdá, že mnohí sú ňou priam pobláznení. "Vyzeráš ako krásna, sexi bábika, a preto môžeš pózovať na týchto obrázkoch," znie reakcia jedného fanúšika.

 

Viac o téme: PropagandaVladimir PutinOlga Kurkulinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu