Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zranená žena z Mariupoľu porodila krásne dievčatko: Výzva polície hoaxerom! Je čas sa ospravedlniť

Zničená nemocnica v Mariupole. Zobraziť galériu (2)
Zničená nemocnica v Mariupole. (Zdroj: SITA/AP Photo/Evgeniy Maloletka)

MARIUPOĽ - Bombardovanie pôrodnice vyvolalo ostrú vlnu kritiky z viacerých smerov. Veď pri ňom zomreli mnohé ženy aj deti, ďalšie boli zranené. Ľudí zaujali fotografie mamičiek, ktoré z nemocnice evakuovali. Mnohí sa však vyjadrovali, že išlo o hoax a jedna tehotná žena, ktorá mala byť pri bombardovaní nemocnice zranená, je v skutočnosti herečka. Slovenskí policajti však dotyčných vyzvali, aby sa žene ospravedlnili. Dôvod vás prekvapí!

Bombardovanie pôrodnice v Mariupole vyvolalo mnohé emócie. Kým väčšina sveta tento krok odsúdila a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj hovorí o vojnovom zločine, objavili sa aj názory ľudí, ktorí tvrdia, že ide o hoax. Ruská propaganda hovorí, že v nemocnici už neboli žiadni pacienti, naopak, že sa tam usadili ukrajinskí vojaci a preto to bol vojnový objekt. Zašli dokonca tak ďaleko, že o tehotných ženách tvrdia, že sú to najaté herečky. 

"Od prvého momentu sa ruské zdroje snažili tento hanebný čin prekrúcať. Niektoré proruské zdroje hovorili, že útok sa ani nestal, ďalšie poukazovali na to, že pôrodnica mala byť zmenená na sídlo ukrajinskej armády, iné zas hovorili, že jedna z utekajúci žien po bombardovaní je fotomodelka," napísala polícia na stránke, ktorá sa venuje vyvracaniu hoaxov a dezinformácií. 

Ľudia utekajú z bombardovanej nemocnice v Mariupole
Zobraziť galériu (2)
Ľudia utekajú z bombardovanej nemocnice v Mariupole  (Zdroj: SITA/AP Photo/Evgeniy Maloletka)

Polícia však teraz upozorňuje na nové skutočnosti. Tie sa týkajú vydesenej Marriany, ktorá bola terčom posledných konšpirácií. Mnohí totiž tvrdili, že Marianna je len fotomodelka a tehotná v skutočnosti nie je. Teraz však prišli nové informácie - Marianna totiž, aj napriek stresovej situácii, porodila zdravé bábätko - dievčatko. 

"Marianna je v skutočnosti influencerka a na svojom účte na Instagrame zverejňovala množstvo fotografií, kde je vidieť, že je v očakávaní. Krátko po tom, čo prežila bombardovanie nemocnice, porodila zdravé dievčatko. Dali jej meno Veronika," ozrejmili policajti. Okrem toho vyzvali všetkých, ktorí o Marianne zverejňovali nepravdivé informácie a stali sa súčasťou ruskej propagandy, aby sa mladej mamičke ospravedlnili. 

 

V POHODE HOAXERI: VAŠA UKRAJINSKÁ HEREČKA UŽ PORODILA ŽIVÉ A ZDRAVÉ DIEŤA, UŽ SA JEJ MÔŽETE OSPRAVEDLNIŤ ❌Slovenskí...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Saturday, March 12, 2022

 

Viac o téme: MamičkaPolícia UkrajinaMariannaMariupoľBombardovanie pôrodniceBombardovanie Mariupoľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu