Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Opitý otec sa chvastal v krčme: Mám v pivnici mŕtvolu dieťaťa

Za týmito pivničnými okienkami bolo našli mŕtve telíčko novonarodeného dievčatka. Podozrivá 36-ročná žena čaká v policajnej cele na obvinenie z vraždy.
Za týmito pivničnými okienkami bolo našli mŕtve telíčko novonarodeného dievčatka. Podozrivá 36-ročná žena čaká v policajnej cele na obvinenie z vraždy. (Zdroj: Blesk.cz)

ŽLUTICE - Hrozný nález čakal kriminalistov v pivnici rodinného domu na Hradebnej ulici č. 43 v Žluticiach na Karlovarsku.

V igelitovej taške našli mŕtve novonarodené dievčatko. Jej matku zatkli priamo v dome a v tejto chvíli sedí v policajnej cele. Vyšetrovateľ až po pitve rozhodne, či ju obviní z vraždy. Mesto je v šoku. "Nikto by to o nej nepovedal. Obliekala sa tak, že si ani nikto nevšimol, že je tehotná," tvrdí o žene (36) Helena Černá.

"Bola dobrá a slušná. V poslednej dobe však osamelá a uzavretá," zhodujú sa susedia z Hradebnej ulice. Žena už má doma dve deti v školskom veku. Žije s druhom a momentálne údajne ani jeden z nich nemá zamestnanie. "Hovoril mi, že si ďalšie dieťa nemôžu vôbec dovoliť," hovorí domáci Jaroslav Řezáč.

Podľa Antonína Malinu bola žena milá. "Poznám ju ešte ako školáčku. Usmievavá a vychovaná," povedal. Miesto, kde v pivnici malé telíčko ležalo, udali na polícii susedia. Druh obvinenej išiel vo štvrtok večer na pivo a keď už mal vypité, začal hovoriť o tom, že majú doma v pivnici mŕtvolu. Zákazníci krčmy ho okríkli, že sa o niečom takom nežartuje. "Stále to opakoval, až sme tomu uverili," povedal svedok z podniku. Susedia hneď nález ohlásili. Dieťa bolo mŕtve zrejme najmenej deň.

"Vyšetrovateľ čaká na výsledok pitvy. Zatiaľ sa nedá povedať, akým spôsobom a kedy novorodeňa ženského pohlavia zomrelo. Žena je len podozrivá," uviedla hovorkyňa polície Jolana Číhová. Polícia zakázala pred príjazdom redaktorov Blesku miestnym o podrobnostiach nálezu hovoriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu