Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Takto vyzerá marihuana za dva milióny: Jej majiteľa hľadajú na Facebooku! Špeciálna ponuka

(Zdroj: FB/Sheriff Wayne Ivey)

NEW YORK - Nezvyčajný spôsob, ako vypátrať majiteľa približne 350 kilogramov marihuany v hodnote dvoch miliónov dolárov (cca 1,73 milióna eur), zvolil úrad šerifa floridského okresu Brevard. Potom, čo sa balíčky marihuany našli v jednom z miestnych skladov, zverejnil na facebooku výzvu, v ktorej hľadá ich právoplatného majiteľa, napísal spravodajský server CNN.

Najpikantnejšie prekazenie lúpeže je na svete: Zlodeja orálne paralyzovala hrdinka z Panónskej!

"Ak niekto z vás náhodou stratil alebo založil zhruba 350 kilogramov marihuany vysokej kvality a mali by ste záujem o vrátenie svojho majetku, prosím, kontaktuje naše drogových agentov a my vás s najväčšou radosťou znovu spojíme s vaším strateným tovarom!!" napísal šerif Wayne Ivey.

Droga sa našla v malom komerčnom skladovacom zariadení v meste Viera na východnom pobreží Floridy. A šerif vo svojom odkaze dodáva, že každý občas stratí niečo, čo je pre neho dôležité - a jeho úrad sa "vždy snaží urobiť správnu vec".

Právoplatný majiteľ marihuany by sa preto mal dostaviť do budovy vyšetrovateľov šerifovho okrsku. "Akonáhle potvrdíme vašu totožnosť ako oprávneného vlastníka, s radosťou vám vrátime váš majetok, a tiež sa postaráme, aby ste spoločne s ním zostali na zaistenom mieste, kde vás oň už nikto nepripraví!!" uvádza Ivey v odkaze.

"Majiteľ marihuany sa môže tešiť na dlhý pobyt so všetkými hradenými nákladmi, aby mohol rozjímať nad tým, ako veľa pre neho jeho stratené vlastníctvo znamená," dodal šerif.

Viac o téme: PátranieMarihuanaŠerifFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu