Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Pár zomrel na KORONAVÍRUS iba minútu po sebe: Do posledných chvíľ sa držal za ruky

Manželia sa do posledných chvíľ držali za ruky. Zobraziť galériu (2)
Manželia sa do posledných chvíľ držali za ruky. (Zdroj: Facebook/Cal Dunhamv)

GRAND RAPIDS - V USA kompletne očkovaný pár zomrel na koronavírus len jednu minútu po sebe. Srdcervúce je, že Cal Dunham († 59) a jeho manželka Linda († 66) sa držali za ruky, kým naposledy vydýchli. Informovalo o tom niekoľko amerických médií, odvolávajúc sa na ich dcéru.

Podľa správ celá rodina z Grand Rapids v Michigane bola na kempingovom výlete. „Otec mi zavolal ešte pred dovolenkou a povedal, že sa necíti dobre. Myslel si, že je to len infekcia dutín. Moja matka povedala, že od neho prechladla,“ povedala dcéra Sarah Dunhamová. Obaja rodičia mali aj bližšie nešpecifikované predchádzajúce choroby.

Budú vznikať aj ďalšie nebezpečné varianty KORONAVÍRUSU? Vedkyňa má jasnú ODPOVEĎ!

Na tretí deň k nej prišli Cal a Linda a povedali, že chcú odísť, pretože im nie je dobre. „Tak som im zbalila veci a oni išli.“

V priebehu niekoľkých dní sa však zdravotný stav dvojice rýchlo zhoršil a obaja museli byť napojení na pľúcne ventilátory. V pondelok Cal Dunham zomrel o 11.07 h, jeho manželka Linda o necelú minútu neskôr. Obaja boli plne zaočkovaní. Keď zomierali, držali sa za ruky.

FOTO Pár zomrel na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: GoFundMe)

Matka často žartovala so svojím manželom: „Najprv nás opustíš a potom ťa priamo nasledujem, sľubujem.“

Dcéra Sarah Dunhamová pokračovala: „Boli to ľudia, na ktorých ste sa pozerali a mysleli si: Keď budem taký starý, chcem byť rovnako zamilovaný.“ Pre ľudí, ktorí neveria v nebezpečenstvo koronavírusu, nemá porozumenie. Je nahnevaná, pretože koronavírus môže zasiahnuť kohokoľvek.

Neuveriteľný nápad vedcov: Takto chcú najnovšie bojovať s KORONAVÍRUSOM

Na pohreb Cal a Lindy Dunhamovcov bola spustená internetová finančná zbierka. Z očakávaných 10-tisíc dolárov (ekvivalent približne 8600 eur) sa zatiaľ podarilo vyzbierať vyše 7400 dolárov. To zodpovedá vyše 6300 eurám.

Viac o téme: SmrťPárManželiaKoronavírusDunham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu