Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôza v centre Brna: Mladú ženu pobodali za bieleho dňa! VIDEO zachytilo čin aj svedka

Polícia pátra po tomto mužovi ako svedkovi. Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra po tomto mužovi ako svedkovi. (Zdroj: Polícia ČR)

BRNO - Utorkové dobodanie mladej ženy v centre Brna polícia vyšetruje ako pokus o vraždu. Po páchateľovi trestného činu stále pátra. Zverejnila videozáznam s mužom zachyteným krátko po čine, kriminalistom by podľa polície mohol poskytnúť cenné svedectvo. Polícia o tom informovala na svojom webe. Žena skončila v nemocnici, zranenie je ťažšieho rázu.

Policajtky riešili muža, ktorý močil na ulici: VIDEO Po nadávkach ich surovo zbil päsťami do tváre!

Hrôza v centre Brna: Mladú ženu pobodali za bieleho dňa! VIDEO zachytilo čin aj svedka (Zdroj: Polícia ČR, YouTube/Polícia ČR,)

"Prípad prevzali juhomoravskí kriminalisti ako podozrenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Naďalej zisťujeme totožnosť muža zachytého na videozázname krátko po čine. Informácie k jeho totožnosti aj ďalšie svedectvo prijmú policajti na linke 158," uviedol hovorca Pavel Šváb.

Hrôza v centre Brna:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Polícia dostala hlásenie o udalosti v utorok krátko pred 15.00 h, stala sa na lávke spájajúcej park Koliště s areálom IBC. Útočník podľa polície na ženu zaútočil zatiaľ z nezisteného dôvodu. "Kriminalisti uvítajú prípadné svedectvo vodičov idúcich krátko pred 15:00 po ulici Koliště či záznamy z palubných kamier ich vozidiel, ktoré mohli zachytiť udalosť," uviedol už skôr Šváb.

Hrôza v centre Brna:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Hovorkyňa záchrannej služby Michaela Bothová ČTK povedala, že záchranári na mieste ošetrili mladú ženu a s podozrením na ťažké zranenia ju previezli na urgentný príjem Fakultnej nemocnice Brno.

Hrôza v centre Brna:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: BodnutiePokus o vražduPolícia Brno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu