Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dvojnásobná vražda v Čechách: Zrejme zabíjala žiarlivosť

Miesto tragédie - horská chata Jizerka.
Miesto tragédie - horská chata Jizerka.

NOVÁ VES NAD NISOU - Dvojnásobnú vraždu a pokus o samovraždu vyšetrujú od rána policajti v obci Nová Ves na Jablonecku. Dve mŕtve telá našli ráno v penzióne Jizerka, ktorý patril pražským podnikateľom.

Podľa informácií Blesku za všetkým stojí milostný trojuholník. Majiteľku penziónu vinil jej priateľ z nevery s kuchárom. Oboch preto zastrelil a sám sa pokúsil o samovraždu obesením. Polícia zatiaľ oficiálne identitu obetí nespresnila. „Môžem potvrdiť, že ide o majiteľku a jej zamestnanca – kuchára,“ povedal starosta obce Milan Fiala, ktorý bol na mieste tragédie s policajtmi.

Podľa serveru iDnes zavolala ráno na políciu žena, že jej nevlastný otec chce spáchať samovraždu. Hliadka potom objavila muža v chate pod Čiernou Studnicou. Bol nažive, ale odmietal otvoriť dvere. Než chatu otvorili privolaní hasiči, pokúsil sa dotyčný o samovraždu. Teraz je v opatere lekárov. Rodine zároveň patrí i penzión Jizerka v Novej Vsi nad Nisou, kde kriminalisti objavili zastreleného muža a ženu. Penzión spravovala majiteľka spoločne so svojim priateľom, s ktorým má spoločnú adresu a telefónne číslo bydliska a prevádzky v Prahe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu