Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Matke sa narodilo trojhlavé dieťa: Prúdia za ním davy ľudí, uctievajú ho ako božstvo!

V Indii sa narodilo dieťa s tromi hlavami.
V Indii sa narodilo dieťa s tromi hlavami. (Zdroj: YouTube/ ETV Telangana)

NAI DILLÍ - V indickom štáte Uttarpradéš sa narodilo dieťa s tromi hlavami, čo považujú mnohí za zázrak. Pútnici stoja v rade, aby si mohli novorodenca uctiť ako božskú reinkarnáciu.

Po narodení dieťaťa je tradíciou navštíviť matku a nového občana a privítať na svete malý uzlík šťastia. Mladá žena menom Ragini, ktorá ho pred pár dňami v Uttarpradéši priviedla na svet, by sa ale bez toho radšej zaobišla. K Indke a jej dieťaťu totiž doslova prúdia ľudia zblízka i zďaleka a majú na to zvláštny dôvod.

Vedci varujú pred spermagedonom: Alarmujúci stav plodnosti mužov, takáto je pravda

Dieťa, ktoré Ragini porodila v nemocnici po tehotenstve bez komplikácií, nie je obyčajné. Ako uvádza britský denník Daily Star, má tri hlavičky, čo ukazujú aj videozáznamy z Indie. Na zadnej strane hlavy novorodenca sú zreteľne viditeľné ďalšie dve hlavy, ktoré majú dokonca vlasy.

Chodia za ním pútnici

Až na diagnózu polycefálie sa javí novorodenec ako zdravý. Matke a dieťaťu sa po pôrode darí a už sa vrátili domov z kliniky. Nebolo zverejnené, či bolo dieťa chlapec alebo dievča a aké dostalo meno.

Malformácia je však dôvodom, že čerstvú matku a jej novonarodeného potomka navštevujú nepretržite pútnici, ktorí chcú dieťa s tromi hlavami vidieť na vlastné oči a uctievať ho. Pre mnoho ľudí nie je viachlavé dieťa ničím iným ako reinkarnáciou Boha a teda atraktívnym pútnickým miestom.

Viac o téme: DieťaHlavyUctievanieIndiaPolycefáliaBožstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu