Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Albánsko má svojho hrdinu (22): VIDEO Kung-fu skokom zneškodnil šialeného šoféra

Odvážny muž skočil do okna auta.
Odvážny muž skočil do okna auta. (Zdroj: YouTube/ Guardian News)

TIRANA - V albánskom hlavnom meste Tirana došlo cez víkend k takmer katastrofe. Vodič vozidla šoféroval šialene na verejnom námestí. Až kým ho odvážny okoloidúci nezastavil skokom cez okno.

V nedeľu sa v albánskom hlavnom meste Tirana odohrali veľkolepé scény ako z filmu. 32-ročný vodič automobilu robil nekontrolované okruhy uprostred námestia Skanderbeg. Nebezpečne sa priblížil k okoloidúcim - videozáznamy ukazujú jeho besnenie.

Vážna nehoda pri Rožňave: Desivé FOTO! Kamión sa zrazil s dvoma autami, z jedného ostal len šrot

Niekoľko ľudí sa muža pokúsilo zastaviť, nepodarilo sa im to. Potom muž so skokom kung-fu vrazil nohy najskôr cez otvorené okno na strane vodiča a dokázal zastaviť ozbrojenca. Teraz je v Albánsku oslavovaný ako hrdina.

Vplyv marihuany

Podľa miestnych médií je odvážnym okoloidúcim muž menom Klodian Elqeni. Bolo mu jasné, že podľa neho urgentne potrebuje zasiahnuť.

Albánska polícia neskôr oznámila, že vodič bol pod vplyvom marihuany. Počas jazdy mestom sfetovaný muž poškodil niekoľko vozidiel. Ľuďom sa našťastie nič nestalo.

Niekoľko televíznych kamier zaznamenalo v nedeľu incident z rôznych uhlov pohľadu. V skutočnosti boli nainštalované, aby podávali správy o parlamentných voľbách v Albánsku.

Viac o téme: SkokMarihuanaVodičZneškodnenieTirana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu