Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Záhadný let z Indie: Všetci pasažieri mali pred cestou negatívny test, po pristátí prišiel šok!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Wikipedia)

DILLÍ - Po lete z Dillí (India) do Hongkongu malo pozitívny test na koronavírus 53 cestujúcich. Informujú o tom viaceré médiá. Pred odletom boli pritom všetci cestujúci testovaní na prítomnosť vírusu - všetci boli negatívni počas predpísaných 72 hodín.

Zasiahnutý bol stroj spoločnosti Vistara Airlines. Let číslo UK6395 pristál v Hongkongu 4. apríla. Nie je známe, koľko cestujúcich sa nachádzalo na palube stroja, ktorý pojme 188 cestujúcich. Je však zrejmé, že v cieli bolo zaregistrovaných 53 prípadov nákazy koronavírusom.

Tento prípravok má mať zázračné účinky: Mohol by ukončiť aj celú pandémiu KORONAVÍRUSU!

Hongkong má obzvlášť prísne pravidlá vstupu. Pasažieri z Indie sa museli ihneď po pristátí podrobiť ďalšiemu koronavírusovému testu. Osem ľudí tam malo pozitívny test. Spolucestujúci potom museli byť umiestnení do karantény a mnoho ďalších pacientov hlásilo príznaky počas nasledujúcich niekoľkých dní.

Testovanie na koronavírus v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Niranjan Shrestha)

Ako sa cestujúci nakazili koronavírusom, zatiaľ nie je objasnené. Je možné, že sa medzi prvým testom a letom nakazila jedna alebo viac osôb a nakazili sa aj ostatní ľudia na palube. Úrady však preverujú aj to, či sa v Indii test uskutočnil.

Hongkong na incident zareagoval a sprísnil vstupné predpisy pre 25 letísk. Z Indie nesmú dva týždne pristávať žiadne stroje. Koronavírusová mutácia B.1.617 sa v súčasnosti šíri v krajine s viac ako 1,3 miliardami obyvateľov.

Viac o téme: LetZáhadaNákazaIndiaHongkongKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu