Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO z nepokojov pri Kapitole zmiatlo ľudí: Čo tam robí Chuck Norris? Legenda reaguje!

Skutočný Chuck Norris (vľavo) a jeho Zobraziť galériu (2)
Skutočný Chuck Norris (vľavo) a jeho "dvojník", (Zdroj: FB/Chuck Norris, Instagram/theessentialmattbledsoe)

WASHINGTON/TEXAS - Americký herec a majster bojových umení Chuck Norris (80) poprel, že sa minulý týždeň zúčastnil nepokojov pri Kapitole po tom, čo sa na internete objavila fotografia s mužom, ktorý sa na neho nápadne podobá. Jeho manažér okrem toho uviedol, že Chuck je omnoho krajší ako neznámy demonštrant na obrázku.

Násilnosti v Kapitole: FOTO Zastrelená žena (†35) verila konšpiráciám, Trump má zachrániť svet

Podoba skutočne mnohých zneistila, a tak herecká legenda na svojom profile na Facebooku aj Twitteri ozrejmila, že sa nepokojov nezúčastnila.

FOTO z nepokojov pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/theessentialmattbledsoe)

Rovnako aj Norrisov manažér Erik Kritzer sa podľa portálu dailymail.co.uk vyjadril, že mužom na fotografii nie je jeho klient. Podľa neho herec trávil čas v Texase so svojou rodinou a navyše Chuck je oveľa krajší. Možno však aj vďaka tomuto výroku vznikne ďalší vtip do už aj tak bohatej zbierky, pretože napríklad len "Chuck Norris dokáže urobiť z USA - USB".

It has come to my attention that unfortunately there was a Chuck Norris lookalike at the DC Capitol riots on January...

Uverejnil používateľ Chuck Norris Utorok 12. januára 2021

Status Chucka Norrisa sa však niesol vo vážnom duchu, odsúdil v ňom akýkoľvek druh násilia a podľa neho je mierové odovzdanie moci pre americký demokratický systém vlády zásadný. Dodal, že stojí a vždy bude stáť na strane zákona a poriadku.

K útoku na americký Kapitol došlo v stredu 6. januára, keď sa členovia Kongresu stretli, aby potvrdili volebné víťazstvo Joea Bidena.

Denník The New York Times s odvolaním na svoje zdroje uvádza, že vyšetrovatelia už v súvislosti s nepokojmi počítajú so stíhaním viac ako 150 ľudí, pričom číslo ešte veľmi pravdepodobne narastie. "Ministerstvo spravodlivosti a FBI spustili celoštátnu pátraciu operáciu s cieľom vystopovať desiatky ľudí, ktorí zaútočili na Kapitol," zhrnul denník. Vyšetrovanie vedie washingtonská sekcia FBI, ktorá má asi 1600 pracovníkov, pričom analytici sa údajne zaoberajú aj radikalizáciou účastníkov nepokojov a možným zapojením "domácich teroristických organizácií" či "zahraničných nepriateľov".

Viac o téme: USAKapitolChuck Norris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu