Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Pápež sa dostal do poriadneho problému: Na šteklivej fotografii modelky sa objavil jeho lajk!

Účet pápeža Františka olajkoval fotografiu polonahej modelky.
Účet pápeža Františka olajkoval fotografiu polonahej modelky. (Zdroj: TASR/AP Photo/Carolyn Kaster, Gettyimages.com)

RÍM/BRAZÍLIA - Pápežovi zrejme ušla ruka! Takto najskôr pochopila verejnosť to, čo sa odohralo na sociálnej sieti Instagram. Na nej má totiž vytvorený účet aj svätý otec František. Sieť je známa tým, že užívateľom ukáže, kto dal lajk tej-ktorej fotografii. Tu sa to však stáva zaujímavé, pretože konkrétny účet Františka podľa všetkého olajkoval pomerne šteklivú fotografiu modelky z Brazílie, na ktorej je oblečená jednoznačne nemravne.

Internet sa už na tejto "nehode" dobre baví. Informoval o tom portál Unilad. Ide o modelku Natalie Garibotto, ktorá na fotografii pózovala v pomerne dráždivej polohe a nemravnom oblečení. Množstvo mužských lajkov je prirodzeným javom na týchto typoch fotografií, no jeden z nich pomerne zarazil, keďže pochádzal priamo z účtu svätého otca. Išlo o príspevok nižšie:

Lajk pre zvodnú školáčku

Možno však s istotou predpokladať, že František si instagramový účet nespravuje sám a možno predpokladať aj to, že lajk nevzišiel z jeho iniciatívy. Modelka na snímke pomerne jasne ukazuje svoje prednosti a má na sebe krátku sukňu a školskú uniformu. To je samozrejme len jedna zo stoviek fotografií, ktorú má Garibotto na svojom účte. Tá ma na Instagrame až 2,3 milióna fanúšikov.

„Tak aspoň pôjdem do neba,“ reagovala modelka hneď po tom, ako sa o tomto prípade dozvedela. „Moja vlastná mama nemá rada fotky, na ktorých ukazujem zadok, ale pápežovi sa evidentne páčia!“ dodala zvodná modelka. Ako už však možno opakovane dodať, je málo pravdepodobné, že sám pápež túto fotku olajkoval, keďže osobnosti jeho postavenia majú na správu sociálnych sieti zvláštnych zamestnancov. Je tu tiež možnosť, že autor zabudol prepnúť zo svojho pracovného účtu pápeža Františka na súkromný.

Viac o téme: ModelkaFotografiaLajkPápež František
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu