Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Novorodenec prežil šesť hodín v mrazivej márnici! VIDEO zachytáva dojímavú reakciu otca

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

PUEBLA - Krátko po pôrode bol v Mexiku vyhlásený novonarodený chlapček za mŕtveho. O niekoľko hodín neskôr však predčasne narodené dieťa náhle ožilo; zdanlivo mŕtve dieťa prežilo šesť hodín v mrazivej márnici.

Niekedy sú šťastie a utrpenie bolestne blízko pri sebe. Aktuálny príklad takej pituácie sa nedávno vyskytol v mexickej Pueble, ako je možné čítať v britskom Daily Star.

Predčasné dieťa po pôrode vyhlásené za mŕtve

Minulú stredu sa tam v skorých ranných hodinách narodil malý chlapec - vlastne šťastná chvíľa pre mladých rodičov. Ale dieťa, ktoré sa narodilo pred očakávaným termínom pôrodu, bolo krátko po pôrode vyhlásené za mŕtve. Telo bez života šlo do márnice - ale tým sa dráma iba začala.

Údajne mŕtve dieťa kričalo v márnici

Keď však pohrebníci chceli na druhý deň ráno vyzdvihnúť dieťa a pripraviť ho na pohreb, boli šokovaní: dieťa, o ktorom sa verilo, že je mŕtve, plakalo a hýbalo sa! Otca dieťaťa privolali okamžite a prišiel aj lekár, ktorý pred niekoľkými hodinami vyhlásil novorodenca za mŕtveho. Medzi pôrodom okolo 4.30 h a nájdeným dieťaťom uplynulo asi šesť hodín - šesť hodín, počas ktorých muselo bezbranné dieťa vydržať v mrazivej márnici.

Otec bol ohromený

Očití svedkovia nahrávali neuveriteľné scény v mexickej nemocnici. V klipe je počuť ohromeného otca, ako povzbudzuje svojho malého syna: „Som tu. Stále bojuj, môj malý!“, Povedal muž mimo obrazovku.

Po niekoľkých hodinách v chladnej miestnosti je novorodenec ošetrovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti. Či to malý prežije, je neisté - keďže je dieťa predčasné narodené, prognózu nemožno podľa ošetrujúceho lekára odhadnúť. Začalo sa tiež vyšetrovanie incidentu.

Viac o téme: NovorodenecMŕtvyPrežitieMárnicaMexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu