Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO V rukách austrálskych hasičov sa ocitli rozkošné zvieratká ale... Upúta vás aj čosi iné!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reprofoto:LADbibleaustralia)

SYDNEY - Kalendár na rok 2021, v ktorom hviezdia austrálski hasiči, je pastvou pre oči. Dôvody sú hneď dva. Okrem fešákov, ktorí hrdinsky zachraňujú životy, v ňom pózujú aj rozkošné zvieratká. Nečudo, že sa predáva ako teplé rožky.

Rok 2020 si ľudia po celom svete predstavovali inak. Práve preto snáď všetci veríme, že ten ďalší prinesie menej starostí. A mnohí si v duchu, že všetko už bude len a len lepšie, zaobstarali nový kalendár. Hitom sa stal napríklad ten, v ktorom sa predstavili austrálski hasiči. Pri pohľade naň sa nebudete vedieť rozhodnúť, či by ste ho opísali slovom "horúci" alebo "rozkošný". No nie?

2021 Firefighters Calendar 'Dog Calendar' (Firefighters & Dogs) Our iconic rescue puppy calendar this year has beloved...

Uverejnil používateľ Australian Firefighters Calendar Nedeľa 18. októbra 2020

Samotní hasiči si chvíľky mimo ich bežnej pracovnej rutiny veľmi užívali. Dôkazom je aj video zachytávajúce atmosféru počas fotenia. Kalendáre, v ktorých sa usmievajú po boku psov či mačiek, však nie sú žiadnou novinkou. Keďže svet zasiahla pandémia, domácich miláčikov im tentokrát "požičala" verejnosť.

Austrálsky hasičský zbor však vydáva na rok 2021 celkovo šesť rôznych verzií kalendárov. Dve vznikli na počesť tvrdej práce, ktorú vykonali hasiči počas nedávnych ničivých požiarov, ktoré sužovali krajinu. Zahynulo pri nich obrovské množstvo zvierat. 

No a ak si myslíte, že celé gesto je akési "hladkanie ega" zo strany hasičov, ste na omyle. Výťažok z predaja totiž putuje práve na pomoc zvieratkám. Pre nevinné tvory sa predsa oplatí vyzliecť časť uniformy.

Viac o téme: HasičiKalendárAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu