Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Alexandra prišla kvôli KORONAKRÍZE o prácu: Z letušky sa stal drogový díler! Skončila za mrežami

Alexandra D. Zobraziť galériu (4)
Alexandra D. (Zdroj: Instagram/itsalexandradobre)

STAFFORDSHIRE – Dvadsaťsedemročná Alexandra Dobreová prišla na jar v dôsledku koronakrízy o prácu. Rodáčka z Rumunska žijúca v Británii posledné tri roky robila letušku pre spoločnosti Ryanair a Wizz Air. Dievčina sa kvôli výpadku príjmu dala na zlé chodníčky, a preto si posedí za mrežami.

Mladá Rumunka Alexandra Dobreová žijúca v britskom Staffordshire sa živila ako letuška. Po vypuknutí prvej vlny nákazy koronavírusom však prišla o prácu. Výpadok príjmu si kompenzovala rozvozom tvrdých drog.

Alexandra D.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/itsalexandradobre)

Synovec narkobaróna Escobara zažil prekvapenie: V stene sa nachádzal poklad, ale...

Ako sa však z letušky stala drogová dílerka? Dobreová na zoznamke natrafila na muža, ktorý jej navrhol, aby vo svojom byte ukrývala zásoby kokaínu. Neskôr jej ponúkol, že by si mohla zarábať aj rozvozom drog. Alexandra súhlasila a stala sa z nej dílerka. Balíčky kokaínu rozvážala po celom kraji vo svojom Fiate Punto. V prvej polovici septembra ju však zastavili policajti a v aute jej našli hneď niekoľko balíčkov.

Alexandra D.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/itsalexandradobre)

Dievčina nechcela polícii prezradiť, kde býva. Pre mužov zákona to však nebol problém, keďže to zistili na základe registračných údajov vozidla. Doma jej našli 81 balíčkov kokaínu v hodnote približne 2 500 libier, čo je v prepočte viac ako 2 700 eur.

Alexandra D.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/itsalexandradobre)

Ženin obhajca na súde tvrdil, že Dobreovú k distribúcii drog dohnala strata práce v čase koronakrízy. „Určite konala na rozkaz,“ uviedol s tým, že dosiaľ nemala problémy so zákonom. Sudca ale namietol, že Dobreová dobre vedela, čo robí, a odsúdil ju na 28 mesiacov za mreže.

Po mužovi, pre ktorého bývalá letuška pracovala, sa v deň Dobreovej zatknutia zľahla zem. Polícia po ňom pátra.

Viac o téme: DrogyLetuška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu