Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž znásilnil 8-ročné dievča: Svoj zverský čin zverejnil na internete

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

WASHINGTON - Je neuveriteľné, čo muž dokázal urobiť dievčaťu, ktoré má iba osem rokov. Dvadsaťštyriročný mladík údajne dieťa znásilnil. Svoj hororový čin zaznamenal na video, ktoré neskôr zverejnil online na Snapchate.

Tento prípad znásilnenia vás jednoducho nechá bez slov. Dvadsaťštyriročný muž z Utahu je podozrivý zo sexuálneho zneužívania dievčaťa (8). Mladý muž údajne nahral svoj ohavný čin a potom ho zverejnil na Snapchate. Juandedios Flores bol teraz za svoje trestné činy uväznený. O ohavnom prípade zneužívania informoval Britský The Sun.

Muž nafilmoval znásilnenie 8-ročného dieťaťa a umiestnil to na sieť

Podľa správy nie je Juandedios Flores pre políciu neznámym. Sexuálny páchateľ, ktorý bol práve podmienečne prepustený, je obvinený z niekoľkých trestných činov vrátane sexuálneho vykorisťovania maloletej. Hororové činy muža odhalila jeho snúbenica, ktorá pri prehliadaní jeho smartfónu narazila na hrozné nahrávky. Podľa správ obrázky ukazujú, ako Juandedios Flores sa vrhol na osemročné dievčatko, keď spalo.

Juandedios Flores mal znásilniť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Washington County Sheriff's Office)

Snúbenica ho konfrontovala

Keď žena konfrontovala svojho snúbenca s odpornými fotografiami a videami zo znásilnenia, Flores sa nakoniec priznal k sexuálnemu zneužívaniu dievčaťa. Zalarmovala políciu, ktorá ho následne vzala do väzby. Flores v rozhovore pre políciu uviedol, že bol pri útoku opitý. Juandedios Flores za svoje priestupky hrozí dlhoročný trest odňatia slobody.

Viac o téme: VideoDievčaZnásilnenieInternet Snapchat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu