Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexuálny škandál v USA: Sudkyňa si užívala trojku priamo v kancelárii

Sudkyňa na úrade vykonávala sexuálne orgie. Zobraziť galériu (2)
Sudkyňa na úrade vykonávala sexuálne orgie. (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Americká sudkyňa Dawn Gentryová premenila svoj úrad na sexuálny klub. Teraz musí svoj post opustiť.

Pitie alkoholu, bozky na dámskej toalete a skupinový sex.  Dawn Gentryová (38) z amerického štátu Kentucky bola milovníčkou pôžitku aj počas práce. Gentryová bola rodinnou sudkyňou v Kenton County. Najskôr si najala gitaristu svojej kapely ako špecialistu na prípady - nie preto, že by bol vhodný pre túto prácu, ale preto, že mala s týmto bývalým farárom vzťah.

Tí dvaja mali v kancelárii sudcu divoké orgie. Neskôr aj v trojici so sekretárkou. Zamestnanci počuli, ako dve ženy hlasno vzdychajú z uzamknutej kancelárie Gentryovej a v odpadkovom koši našli prázdne fľaše od alkoholu. Teraz sa veselý život sudkyňa skončil. Vyšetrovacia komisia Gentryovú jednohlasne zbavila funkcie sudkyne. „V tomto prípade nejde o jednu alebo dve jednotlivé udalosti, ale o model zneužitia úradnej moci,“ tvrdí komisia podľa správy Cincinnati Enquirer.

Gentryová vydierala právnikov.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Police Department)

Peniaze na kampaň získavala vydieraním

Komisia uznala Gentryho vinným z desiatich z dvanástich bodov vrátane korupcie. Jedna právnička vypovedala, že Gentryová ju sledovala na toalety, pobozkala ju a navrhla sex do trojky. "Bozk som opätovala," povedala právnička na vypočúvaní. Pretože Gentryová sa jej opakovane vyhrážala, že ak nebude spolupracovať, bude vo všetkých prípadoch rozhodovať proti nej.

Podľa komisie vymáhala republikánska sudkyňa peniaze od právnikov, ktorí boli na nej závislí. Kto jej nedaroval financie na sudcovskú kampaň v roku 2018, toho odstavila na druhú koľaj.

Advokát sudkyne Jeff Lawson oznámil, že sa odvolajú. Verdikt je pre ňu „ako rozsudok smrti“. Čakala trest, ale nie taký prísny.  "Mala by pokračovať v práci, ktorú si vybrala, a robí ju dobre," vysvetľoval Lawson. Ako sudkyňa Gentryová zarobila ročne v prepočte vyše 114-tisíc eur.

Viac o téme: AlkoholSexSudkyňaSexuálny škandálUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu