Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Príbeh ako z filmu: Z tohto sa vám zakrúti hlava! Dvojičky si vzali dvojičky a teraz... obrovská radosť

Identické páry sú v očakávaní
Identické páry sú v očakávaní (Zdroj: Instagram/Salyerstwins)

OHIO - Tak tomu sa hovorí gól! Nie každý z nás má to šťastie, že stretne lásku svojho života. V tomto prípade prišlo šťastie naraz a hneď dvakrát. Identické dvojičky Brittany a Briana si vzali identické dvojičky Josha a Jeremyho. Nastala ďalšia náhoda. Obe otehotneli v rovnaký čas.

Môže sa to zdať ako filmový príbeh, no nie je. Identické dvojičky si vzali identické dvojičky. Páry majú dokonca spoločný Instagram, kde zdieľajú príspevky. Na fotkách vyzerajú ako zrkadlový obraz. Preslávili sa vďaka spoločnej svadbe, ktorú odvysielala americký televízia TLC. Oba páry sú nerozlučné a teraz sa im stala ďalšia skvelá vec. Sestry dvojičky Brittany a Briana totiž otehnotneli v rovnaký čas!

Šťastná náhoda

S radostnou novinkou sa podelili na sociálnej sieti Instagram. Zverejnili fotku v štýle legendárneho seriálu Baywatch. Bratia Josh a Jeremy Salyerovci majú na sebe červené trenky a bundy a v rukách držia plaváky. Budúce mamičky majú na sebe legendárne červené plavky a na bruškách nápisy "baby watch". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant!We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other!#SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

Príspevok, ktorý zdieľa Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins),

Viac než bratranci?

"Hádajte čo!? Oba páry sú tehotné! Sme nadšení a šťastní, že prežívame tehotenstvo spolu a môžeme sa s vami poďeliť o túto skvelú novinku!" napísali na Instagrame. "Naše deti nebudú len bratrancami či sesternicami, ale po genetickej stránke súrodencami a našimi ďalšími násobkami! Nemôžeme sa dočkať stretnutia s nimi a toho, keď sa stretnú oni," dodali páry. 

Identické dvojičky zdieľajú naozaj veľmi podobnú DNA. Podľa portálu Insider to teda znamená, že podľa práva budú bratrancami, no genetický majú bližšie k súrodencom. 

Najpopulárnejšie "dvojičkovské" páry

Takmer identické páry získali popularitu potom, čo bola ich svadba odvysielaná v americkej televízii TLC. Svadba s názvom "Twinsane Wedding" bola naozaj rozprávková. Dvojčatá sa stretli v roku 2017 na festivale dvojičiek v meste s príznačným názvom Twinsburg v štáte Ohio. Podľa stránky festivali ide o najväčšie zhromaždenie dvojičiek, trojičiek a tak ďalej, aké sa na svete koná. Sestry festival navštevovali pravidelne od roku 2011. Pre bratov to bolo prvýkrát. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Most adorable Royal twin-train-bearers! #adorable

Príspevok, ktorý zdieľa Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins),

O necelý rok neskôr sa zasnúbili v parku Twin Lakes State Park vo Virginii a neskôr sa vzali. Na svadbe dokonca mali niekoľko takýchto dvojičkovských párov. Svadba im pomohla získať na popularite, no páry pravidelne posilňujú identitu dvojičiek. Dokonca žijú pod jednou strechou a často nosia aj rovnaké oblečenie. 

Viac o téme: DvojičkyBrittanyJeremyJoshInstagramBrianaSalyersovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu