Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôza pod holým nebom: VIDEO Párty vo Washingtone prerušila streľba, vyhasol ľudský život

Streľba vo Washingtone si vyžiadala jednu obeť Zobraziť galériu (3)
Streľba vo Washingtone si vyžiadala jednu obeť (Zdroj: SITA/AP/NBC4 Washington)

WASHINGTON - Najmenej jeden život a približne dve desiatky zranených si vyžiadala streľba, ku ktorej došlo v nedeľu ráno na párty pod holým nebom v americkej metropole Washington. Informovala o tom agentúra AP. Priamo na mieste zomrel 17-ročný mladík. Medzi zranenými je aj policajtka, ktorá bojuje v nemocnici o život.  

Streľbou vyvrcholil spor medzi účastníkmi párty v juhovýchodnej časti Washingtonu, ktorého okolnosti neboli bezprostredne známe. Vyšetrovatelia zatiaľ nepoznajú ani motív činu a podľa dostupných informácii ešte nikoho nezatkli. V priebehu incidentu sa v dave objavilo viacero zbraní.

Policajtka, ktorá utrpela život ohrozujúce zranenia nebola počas večierka v službe. Ostatní zranení nie sú v ohrození života. Na párty sa zrejme zúčastnili stovky ľudí, a to napriek aktuálnym epidemiologickým reštrikciám, ktoré obmedzujú konanie veľkých zhromaždení.

Streľba vo Washingtone si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/NBC4 Washington)

Podľa správ miestnych médií išlo o narodeninovú oslavu za účasti väčšieho množstva ľudí. Po vypuknutí streľby vypukla medzi účastníkmi panika. Ľudia sa kryli pred výstrelmi na zemi alebo pod autami.

Streľba vo Washingtone si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/NBC4 Washington)

Viac o téme: StreľbaUSAWashington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu