Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce VIDEO z Bejrútu: Žena išla rodiť, keď nemocnicu zrazu zasiahla tlaková vlna

Emmanuelle  priviedla uprostred explózie na svet synčeka.
Emmanuelle priviedla uprostred explózie na svet synčeka. (Zdroj: Emmanuelle Khnaisserová)

BEJRÚT - V utorok popoludní došlo v prístave libanonského hlavného mesta Bejrút k obrovskej explózii. Tisíce ľudí sú zranené, viac ako sto je zabitých.  Obrovský výbuch zničil veľké časti mesta. Je nemysliteľné, aby sa dieťa mohlo narodiť uprostred tohto hororového momentu. Ale to sa presne stalo v nemocnici v Bejrúte. N videu si môžete pozrieť, ako to prebiehalo.

Emmanuelle Khnaisserová leží s kontrakciami v jednej bejrútskej nemocnici, keď výbuch otriasol celou budovou. Okná sa rozbili. V stene sa urobila diera. Jej manžel Edmound na videu zaznamenať narodenie svojho syna a tak zachytil aj okamih výbuchu.

Napriek detonácii lekári a zdravotné sestry počas pôrodu nenechajú Emmanuelle a jej manžela samých. Spolu sa zúčastnia pôrodu. Je to zázrak: Bábätko George sa narodilo uprostred hororovej explózie.

Nemyslel som si, že vyviazneme živí

"Môj syn George sa narodil počas katastrofického výbuchu. Neveril som, že sa odtiaľ dostaneme živí," povedal otec po pôrode. Okrem toho je viac ako vďačný personálu nemocnice. Menom svojho syna im ďakuje slovami: "Ďakujem, že ste ma bezpečne dostali na tento svet. Dúfam, že vám to jedného dňa budem môcť splatiť." Malý George už v každom teraz dokázal, že je veľkým bojovníkom.

Viac o téme: BábätkoVýbuchNemocnicaPôrodSynBejrút
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu