Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nad smrťou dvojnásobnej matky (†35) visí otáznik: FOTO Rodina i polícia nevylučujú najhorší scenár

Lucie J.
Lucie J. (Zdroj: FB/L.J.)

ROVENSKO POD TROSKAMI – Po 35-ročnej matke dvoch detí Lucii J. pátrali tri dni. Bohužiaľ, v českom meste Rovensko pod Troskami ju našli bez známok života. Zosnulej rodina i polícia nevylučujú, že na jej smrti sa mohol podieľať aj niekto iný.

Do pátrania po Lucii J., ktorá sa stratila 24. júla v Rovensku pod Troskami, sa zapojili policajti, hasiči i dobrovoľníci. Z Prahy bol dokonca povolaný aj vrtuľník vybavený termovíziou.

Aj napriek vynaloženému úsiliu sa tri dni ženu nepodarilo vypátrať. V pondelok 27. júla sa jej telo objavilo v katastri obce Rovensko pod Troskami.

Šok v prípade tragickej smrti Tadeáška (†4 mes.)! Vyšetrovanie prinieslo desivé odhalenie

Polícia tvrdí, že žena zrejme nezomrela náhodou. „Lekár privolaný na miesto nálezu, bohužiaľ, konštatoval smrť, pričom k zisteniu príčin policajti nariadili vykonať súdnu pitvu. Tá potvrdila, že žena mala na tele zranenia, ktoré by mohli nasvedčovať účasti inej osoby,“ opísal policajný hovorca Vojtěch Robovský.

Zosnulá Lucie J.
Zobraziť galériu (1)
Zosnulá Lucie J.  (Zdroj: FB/L.J.)

Kriminalisti preto na mieste vykonali neodkladné úkony a nariadili aj vyhotovenie znaleckých skúmaní. „Vo veci teraz prebieha vyšetrovanie pre podozrenie z násilného trestného činu,“ doložil Robovský.

Správa o tom, že by sa na smrti Lucii J. mohol podieľať iný človek, zasiahla celú jej rodinu. S dvojnásobnou matkou sa budú pozostalí lúčiť vo štvrtok v Jablonci nad Nisou, uviedol Blesk.cz.

Viac o téme: ČeskoŽenaSmrťPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu