Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuriózny telefonát na políciu! Videl som bieleho klokana, oznámil vodič: Mal na neho pozerať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

STRAKONICE - V stredu 15. júla prijali českí policajti skutočne kuriózne oznámenie. Na linke 158 ich kontaktoval muž, ktorý tvrdil, že videl bieleho klokana. Zviera mal zazrieť pri diaľnici, popísal, že na neho pozeralo a skákalo. Ako príbeh skončil?

Oznámenie polícia prijala po tretej hodine ráno. "V telefonáte upresnil, že ide s kolegom v aute z Dražejova na Strakonice a na pravej strane, asi tak desať metrov za tabuľou Nový Dražejov, vidí v priekope klokana, je biely, pozerá na neho a skáče," opísali na stránke Týdeník policie.

Klokana polícia samozrejme nenašla.
Zobraziť galériu (2)
Klokana polícia samozrejme nenašla.  (Zdroj: pixabay)

Oznamovateľ si tvrdo stál za svojimi slovami. Policajtovi stále opakoval, že naozaj vidí klokana a nerobí si žarty. Operačný dôstojník preto na miesto vyslal policajnú hliadku. Tá prekontrolovala terén, no žiadne zviera nenašli. Dokonca ani nič, čo by sa na neho mohlo podobať.

Chýbal samozrejme aj muž, ktorý všetko ohlásil. "Čo vodič videl? Že by déjà vu? Alebo snáď niekomu utiekol?" reagovali otázkami na policajnej stránke. Nuž, je dosť možné, že sa preukáže, že ide o podobný prípad ako v júli 2019.

Prečítajte si aj: Fotopasca zachytila nebezpečné zviera: Ľudia z Levíc majú strach

V tom čase 36-ročný muž oznámil polícii, že pri obci Zdounky v okrese Kroměříž v Zlínskom kraji videl pumu. Mužovi (36) hrozilo za šírenie poplašnej správy až trojročné väzenie. Nakoniec mu Okresný súd v Kroměříži uložil trestným príkazom ročnú podmienku. Legendárny je aj prípad senickej pumy. Viac sa dočítate tu

Viac o téme: ČeskoKlokanPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu