Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

K tragédii stačili sekundy: FOTO Zaľúbenci (†22, †24) zhoreli vo vraku, mrazivé okolnosti

Hannah a Jack Zobraziť galériu (2)
Hannah a Jack (Zdroj: FB/Jack Nunn)

BARNSLEY – Stačilo pár sekúnd a vyhasli dva životy. Zdravotnej sestričke Hannah Elsworthovej (†22) a jej priateľovi Jackovi Nunnovi (†24) sa stala osudnou dopravná nehoda, ktorá sa stala pár metrov od Elsworthovej bydliska.

Tragédia sa odohrala v anglickom meste Barnsley. Vo vozidle značky Audi sedela zdravotná sestra Hannah Elsworthová a jej partner Jack Nunn. Tí krátko pred haváriou vyložili svojich kamarátov.

Čítajte aj: VIDEO šialeného útoku z Tatier: Mladík za volantom si vylial hnev na cyklistoch, zrazil ich z cesty!

Auto po náraze do stromu zachvátili plamene. Zaľúbencom už nebolo pomoci. Elsworthová pritom zomrela necelých tristo metrov od svojho bydliska.

„Okolo jednej ráno sme prijali sme hlásenie, že došlo k zrážke na huddersfieldskej ceste,“ uviedol hovorca polície. „Vodič aj spolujazdkyňa boli prehlásení za mŕtvych,“ doplnil s tým, že policajné vyšetrovanie pokračuje.

Hannah a Jack
Zobraziť galériu (2)
Hannah a Jack  (Zdroj: FB/Hannah Elsworthx)

„Boli ste krásny pár, vyrastali ste spolu a teraz spolu môžete odpočívať v pokoji. Bude mi veľmi chýbať,“ uviedla Jackova príbuzná.

Přátelé a rodina zamilované dvojice vzdali na sociálních sítích zesnulým hold. Všichni se shodují, že jde o tragickou a zbytečnou smrt mladých lidí, kteří měli život před sebou.

Viac o téme: StromAutoNehodaSmrťNáraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu