Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Žena sa vykašľala na karanténu a išla venčiť psa: Zrada od kamarátky krátko po odchode!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

OSTRAVA - Mestom Ostrava sa nesie správa o nezodpovednej pacientke, ktorej bola nariadená karanténa kvôli pandémii nového koronavírusu. Štátom nariadenú karanténu ale veselo odignorovala a išla venčiť psa, pričom sa stýkala aj s ďalšími ľuďmi. Štátne orgány upozornili až susedia, ktorí ženu poznajú.

Prípadom sa zaoberá postál novinky.cz. Nezodpovedná pacientka je už predmetom záujmu mestskej polície v Ostrave, kde sa tento čin stal. Žena si veselo venčila psa a stretávala sa s ďalšími ľuďmi, aj keď jej štát nariadil karanténu. Prípad už okrem polície riešia aj hygienici.

KORONAVÍRUS Gabčíkovo je prázdne: FOTO Neuveriteľné, koľko času v karanténe niektorí strávili!

Strážnikov zalarmovali v stredu neskoro večer ľudia, ktorí ženu dôverne poznajú. Hliadka po príchode pristihla tridsaťročnú ženu na prechádzke so psom. Išla dokonca bez rúška. "Po tom, ako sme uvideli túto ženu, rúško si hneď nasadila. Žena k celej situácii uviedla, že po prvom pozitívnom testovaní na COVID-19 bola testovaná ešte trikrát, kedy dva testy boli negatívne a tretí výsledok ešte nevie. Strážnici tiež zistili, že žena pred ich príchodom sedela na lavičke so svojou kamarátkou, ktorá z miesta pred príchodom hliadky odišla," povedal hovorca mestskej polície v Ostrave Jundřich Machů.

Natrela ju vlastná kamarátka

Kamarátka ženy neskôr strážnikom povedala, že o pozitívnom teste ženy vie. Lustráciou následne strážnici zistili, že 33-ročná žena bola skutočne pozitívne testovaná na koronavírus a má nariadenú karanténu. "Keďže bolo na mieste dané podozrenie zo spáchania trestného činu, bola na miesto privolaná polícia Českej republiky, ktorá celú vec prevzala k ďalšiemu prešetreniu," uviedol hovorca. Teraz sa prípadom zaoberajú štátni hygienici v Ostrave.

Viac o téme: VenčenieKaranténaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu