Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Divoká jazda, machrovanie, členstvo v gangu: Šokujúce spovede o Petrovi (†26), ktorý zabil nevinných

Nehoda Trebišov - Suzuki na streche Zobraziť galériu (9)
Nehoda Trebišov - Suzuki na streche (Zdroj: Facebook)

HRADEC KRÁLOVÉ - Frajerina skončila najhorším možným scenárom! Nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu dopoludnia v susednej Českej republike, vyvolala vášnivé reakcie verejnosti. Nečudo. O život prišli traja ľudia a pod všetko sa mala podpísať nezodpovedná jazda mladého muža. Ten údajne poriadne riskoval aj v minulosti.

Bola nedeľa dopoludnia. Trojčlenná rodinka sa pokojne viezla v aute, keď neďaleko českej obce Černožice došlo k silnému nárazu. Čelne do nich vpálilo biele BMW, v ktorom sedel 26-ročný Peter. Zrážku neprežil, jeho auto začalo po kolízii horieť. Na mieste zahynuli aj rodičia len štvorročného dievčatka. To utrpelo vážne zranenia a v nemocnici bojuje o život.

Divoká jazda, machrovanie, členstvo
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/HZS)

Mladík sa mal podľa svedkov hnať po cestách poriadne rýchlo. Na sociálnej sieti sa okamžite začali množiť reakcie tých, ktorí s ním mali tú česť. Jeho vozidlo nebolo ťažké rozoznať, keďže do očí bila už len jeho ŠPZ...

"Môj príbuzný sedel v poslednom aute, ktoré vodič BMW predbiehal rýchlosťou približne 180 až 200 km/h. Miesta všade dosť, ale vo vysokej rýchlosti sa najprv pokúsil vrátiť do pravého pruhu, to nevyšlo a zostal v ľavom. Octavia aj BMW začali kľučkovať a potom už len rana," opísala Jáša. Smerovala k tomu, že nebyť príliš vysokej rýchlosti, všetko mohlo skončiť inak.

Divoká jazda, machrovanie, členstvo
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook)

"Chvíľu pred nehodou predbiehal aj kamaráta, ktorý situáciu popísal - "ako keď si nahnevaný a je ti všetko jedno" - a viete, kam sa vodič BMW ponáhľal? Na raňajky s kamarátom," znela ďalšia neuveriteľná reakcia. Okrem toho na internete začalo kolovať video, ktoré zachytávalo "frajerinu" mladíka pred nehodou. Podľa neho šiel cez obec rýchlosťou 130 kilometrov za hodinu.

Divoká jazda, machrovanie, členstvo
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: reprofoto:expres.cz)

Bolestivá skutočnosť

Petrov profil na sociálnej sieti je síce po nehode nedostupný, no ako uvádza expres.cz aj mnohí komentujúci na Facebooku, mladý muž sa hrdo hlásil k takzvanému "bavorákovému gangu". Jeho členovia sa mali navzájom hecovať k rýchlej jazde a cieľom bola čo najriskantnejšia akcia. "Partička je v okolí Jaroměři známa, jazdia ako hov*dá, hrajú sa na Gumball v priamom prenose. Navzájom sa hecujú," opísala pre portál nemenovaná osoba.

Českí šialenci na BMW ohrozujú okolie, na sociálnej sieti sa chvália divokou jazdou

Českí pretekári na BMW (Zdroj: Insagram )

No minulosť Petra má údajne sprevádzať aj veľmi bolestivá skutočnosť, ktorá je spojená práve s autami. Pred niekoľkými rokmi mu mala zomrieť pri autonehode jeho najbližšia osoba - matka. Nešťastie mal mať na svedomí opitý šofér. Až mrazivo však znie, že havária sa mala odohrať len dva kilometre od miesta, kde napokon zahynul aj Peter. 

Problémy žehlil otec

Polícia podľa českých médii už predbežne určila príčinu nešťastia a svoju rolu mala zohrať práve vysoká rýchlosť. Peter mal o "papiere" prísť aj v minulosti. No vplyvný otec úspešne žehlil jeho problémy. Bohužiaľ, všetko malo napokon mimoriadne smutný koniec.

Viac o téme: NehodaSmrťČeskoMladíkBMW
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu