Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študent na prechádzke objal svoju priateľku: To, čo nasledovalo, nečakal ani v najhoršom sne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PAVIA – Kvôli láske k priateľke v čase koronavírusu si musel siahnuť hlboko do vrecka. Reč je o talianskom študentovi, ktorému policajti naparili tučnú pokutu za to, že objal svoju partnerku na verejnosti, čím porušil povinnosť dodržiavať minimálny odstup.

Keď 20-ročný mladík zo severotalianského mesta Pavia objal svoju priateľku počas prechádzky v centre mesta, netušil, že si vykoledoval mastnú pokutu.

Odporúčame: Šokujúce svedectvo z dovolenkového raja Slovákov: Situácia po uvoľnení je jeden VEĽKÝ CHAOS!

Zarúškovaný pár si totiž všimli dvaja policajti v civile, ktorí študentovi vypísali blokovú pokutu. Ako spresnil ist Il Messaggero, šlo o sumu 400 eur. Pokuta sa však zníži na 280 eur, ak ju uhradí do 30 dní.

V talianskom regióne Lombardsko však nešlo o jediný prípad. Po tom, ako sa v Pavii sprísnili policajné kontroly, viacerí ľudia dostali pokuty za nenosenie rúška alebo nedodržiavanie povinného odstupu.

Študent na prechádzke objal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Taliansko patrí medzi krajiny sveta, ktoré koronavírusová pandémia zasiahla vôbec najtvrdšie. Talianske úrady celkovo evidujú už približne 230.000 prípadov ochorenia COVID-19.

Ochorenie si v Taliansku podľa oficiálnych štatistík vyžiadalo už takmer 33.000 obetí, no experti predpokladajú, že skutočný počet úmrtí je oveľa vyšší. Niektoré dôkazy tiež naznačujú, že vírus sa dostal do krajiny niekoľko týždňov pred prvým oficiálne potvrdeným prípadom. 

Viac o téme: TalianskoPolíciaPokutaCOVID-19KoronavírusNálazaPandémia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu