Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Šialená jazda sexi motorkárky: Stáli pri nej všetci svätí, odniesla si to jej pýcha!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/puhlyasshh, Repro foto YouTube/WTF Video)

MOSKVA - Stáli pri nej všetci svätí. Aj tak možno opísať šialenú jazdu mladej ruskej motorkárky, ktorá v rýchlosti 190 kilometrov za hodinu stratila kontrolu nad svojím motocyklom a havarovala. Ak ste si povedali, že to nemohla prežiť, opak je pravdou. Mladá Ruska to prežila a dokonca z havárie vyviazla len s odreninami.

Motorkárka Angelina (20) z ruského Soči má záľubu v motorkách. Na sociálnych sieťach pridáva pravidelne príspevky so svojou motorkou Kawasaki ZX-6R, pri ktorej sa rada pýši svojim vypracovaným pozadím.

VIDEO Šialená jazda sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/puhlyasshh)

Tentoraz si však pre svojich fanúšikov pripravila divoké video, za ktoré skoro zaplatila životom. Mladé dievča stratilo kontrolu nad svojou motorkou v rýchlosti 190 kilometrov za hodinu a zachránila sa pohotovým zoskokom na asfalt. Na veľké prekvapenie všetkých vyviazla len s odreninami. Celú haváriu zachytila jej GoPro kamera, ktorá neprestala natáčať ani po páde.

Natočené zábery zobrazujú šialenú jazdu aj situáciu, ktorá po nej nasledovala. Ihneď sa k nej ponáhľali na pomoc ďalší motocyklisti. "Celé moje telo ma bolí ... Prosím, sanitku," hovorí Angelika, keď sa k nej blížia. Tí sa ju snažia upokojovať a hovoria jej, aby ležala a nehýbala sa.

„Pri tejto havárii neexistovali takmer žiadne šance na prežitie, ale mala som veľké šťastie...," napísala neskôr na sociálnej sieti mladá Ruska s tým, že po nehode nemala žiadne zlomeniny, len tržné rany a odreniny. Podľa jej slov vyskočila z motocykla, keď zistila, že stratila nad ňou kontrolu. Okrem toho zverejnila aj fotografiu jej tela po havárii. „Môj zadok je stále tam,“ zažartovala ohľadom jej pýchy pred fanúšikmi.

VIDEO Šialená jazda sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

20-ročná Angelina mohla pri jej šialenej jazde prísť o život
Zobraziť galériu (4)
20-ročná Angelina mohla pri jej šialenej jazde prísť o život  (Zdroj: Instagram/puhlyasshh)

Viac o téme: NehodaMotorkaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu