Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľudia sa nestačili čudovať: FOTO Krupobitie v tvare KORONAVÍRUSU ako znamenie od Boha!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images, YouTube/News Views)

MONTERMORELOS - Obyvatelia obce Montermorelos zo severomexického štátu Nuevo Leon ostali poriadne šokovaní. Počas masívnej búrky miesto zasiahlo krupobitie, no úplne nezvyčajné a v súčasnej situácií aj prekvapivo symbolické. Krúpy totiž mali tvar známeho koronavírusu, ktorého ilustračné zábery už pozná celý svet.

S odkazom na zahraničné médiá o tom informuje zahraničný portál Daily Mail. Obyvateľov prekvapili krúpy, ktoré mali tvar vírusu v takej podobe, ako ho ľudia poznajú z ilustračných obrázkov. Mestom sa dokonca šíria hlasy, že za týmto fenoménom, ktoré predviedlo počasie, stojí sám Boh. 

Veria tomu, že ide o znamenie od Boha

Istý užívateľ sociálnej siete napísal: „Včera, krupobitie kronavírusov, Boh ho poslal do nášho domu, aby nám pripomenul, aby sme zostali na mieste,“ zatiaľ čo iný sa verejne pýtal „Je to podprahové posolstvo od nášho tvorcu?“

Ľudia sa nestačili čudovať:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/New Views)

Koronavírusové krúpy

Vystrašení obyvatelia obce Montemorelos v severnom Mexiku štátu Nuevo Leon na sociálnej sieti zdieľali šokujúce obrázky krúp, ktoré majú nezvyčajný tvar. V tejto dobe však spomínaný tvar všetci dôverne poznajú a až nápadne sa podobá na tvar koronavírusu.

Čo na to meteorológovia?

Pre tamojšie médiá sa vyjadril a konzultoval tento jav aj meteorológ zo Svetovej meteorologickej organizácie (WMO) Jose Miguel Vinas. Ten sa vyjadril, že tvar krúp je vlastne celkom normálny a bežný. „Počas veľmi silných búrok, keď je krupobitie už dosť veľké a navzájom sa rozbíjajú, veľa z nich sa spojí, znovu rozbije a rozdrvia sa navzájom, čím sa vytvoria hroty ľadu," vysvetľuje Vinas (ne)zvyčajný tvar krúp. "Padajú teda rozdrvené disky ľadu, ktoré sa do tohto tvaru rozbili násilnou ranou alebo roztavením krupobitia rôznych rozmerov, čoho výsledkom je tento tvar hviezd," vysvetlil meteorológ. 

Viac o téme: KrúpyMexikoKoronavírusMontermorelos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu