Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Nečakané prekvapenie v nemocnici: Pánske oddelenie šokovala SEXI vizita v spodnej bielizni

Mladá sestrička prekvapila starších pacientov Zobraziť galériu (2)
Mladá sestrička prekvapila starších pacientov (Zdroj: Gettyimages.com, Instagram.com/newstularu)

TULA - Tak takéto prekvapenie nečakali ani v najmilšom sne. Súčasná koronavírusová kríza sa pochopiteľne nevyhla ani Rusku a v konkrétnej nemocnici v meste Tula bolo počas týchto dni skutočne horúco, no v trochu inom zmysle. Sestrička sa totiž vybrala k pacientom len v spodnej bielizni, no vraj o ničom netušila.

V tulskej nemocnici v Rusku vyhradili celé pánske oddelenie pre pacientov, ktorí tŕpia infekciou nového koronavírusu. Prežívajú ťažké dni, no prišlo niečo, čo im výrazne zdvihlo náladu. Po návšteve sestričky, ktorá prišla pacientom podávať lieky v ochrannom obleku totiž nastalo v izbe pomerne intenzívne napätie. Mladá zamestnankyňa nemocnice sa totiž po izbe premávala v takmer priesvitnom plášti, cez ktoré bolo vidiet skutočne všetko.

KORONAVÍRUS Nečakané prekvapenie v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram.com/newstularu)

Mala na to dôvod

Regionálne spravodajské servery uviedli, že sestrička pod plášťom nemala takmer nič okrem spodnej bielizne preto, lebo pod ochranným PPE plášťom rýchle stúpa teplota a bolo jej zjavne horúco. Vládne noviny Rossiiskaya Gazeta informovali, že nemenovaná sestra pracuje pre pacientov infikovaných koronavírusom v červenej zóne okresnej nemocnice. "Muži na oddelení nemali nič proti lekárskemu oblečeniu," povedal pre portál Newtula.ru človek, ktorý zdieľal už pomerne virálnu fotografiu.

Prišiel postih

Mladá sestrička údajne pred tým nevedela, že plášť je až tak priehľadný, a preto sa do práce rozhodla obliecť práve takto. Sestra však neobišla bez trestu nemocnice. Vedenie ju za tento odev pokarhalo a považovalo ho za nevhodný. Doteraz však nie je jasné, ako za tento čin sestrička zaplatila. Je však evidentné, že pacienti na oddelení nemali proti mladej sestre nič. Dokonca si vyslúžila pochvalu od verejnosti za to, že pacientom v týchto ťažkých časoch spríjemnila aspoň takto ich stav.

Viac o téme: NemocnicaSestričkaRuskoTula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu