Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialené vyčíňanie v Brne: VIDEO Opitá žena hrozila strážnikom, že ich prekľaje... Som čarodejnica!

(Zdroj: Repro foto YouTube/Týdeník Policie)

BRATISLAVA - Pri hlavnej stanice v Brne zasahovali cez víkend brnenskí strážnici proti žene, ktorá údajne zvalila na zem svojho priateľa, zakliala ho a bila ho do tváre. Informoval o tom hovorca mestskej polície v Brne Jakub Ghanem. Vyčíňanie ženy zachytilo aj video.

Rušný víkend. Taký má za sebou hliadka mestnej polície v Brne, ktorá sa musela popasovať so "šialenou" ženou. Hliadka dvadsaťštyriročnú podozrivú odviedla stranou a vypočula si od nej sériu ostrých urážok. "Strážnici ju trpezlivo upokojovali a nabádali, aby sa miernila. Keď však začala ohrozovať okoloidúcich a pokúsila sa na strážnikov za útočiť, použili donucovacie prostriedky a spútali ju." uviedol Ghanam.

Zjavne opitá žena pokračovala v nepríjemných nadávkách a na strážnikov kričala, že je čarodejnica. "Hrozila im, že ich prekľaje do špiku kostí a že spoznajú stredoveké praktiky a utrpenie," dodal hovorca s tým, že hliadka prípad z prelomu týždňa postúpila na prerokovanie v správnom konaní.

Dvadsaťštyriročná žena je podozrivá z neuposlúchnutia výzvy a zo zneváženia úradnej osoby i z priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Podľa hovorcu mestnej polície sa jej partner nesťažoval na žiadne zranenia.

Viac o téme: BrnoŠialená žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu