Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nathalie (†52) chcela začať nový život s mladším priateľom: Našli ju zavraždenú v kufri na skládke

Nathalie Fraser sa s partnerom javili ako šťastný pár Zobraziť galériu (2)
Nathalie Fraser sa s partnerom javili ako šťastný pár (Zdroj: FB/Nathalie Fraser)

MONTREAL - Chcela začať nový život, no jej sa skončil. Kanaďanka Nathalie Fraser (†52) si našla mladšieho priateľa, kvôli ktorému v roku 2019 všetko nechala a odišla s ním na Kubu. V januári sa idylka pravdepodobne skončila. Nathalie objavili mŕtvu a z vraždy podozrievajú jej priateľa. Informoval o tom portál CBC.

Kubánska polícia vyšetruje smrť Nathalie Fraserovej, 52-ročnej rodáčky z Quebecu, ktorej telo sa našlo minulý týždeň na Kube. Partner obete Leonel León Nuviola (39) bol zatknutý a úrady tvrdia, že je hlavným podozrivým v súvislosti s jej smrťou. Podľa správ však aktuálne prebieha policajné vyšetrovanie, uvádza CBC.

Fraserovej príbuzní tvrdia, že od 18. januára o nej nepočuli a dozvedeli sa o jej smrti len vtedy, keď ich minulý týždeň navštívila polícia. Fraserová bola známa tým, že zimy trávila so svojím partnerom v kubánskom Matanzase, asi 50 kilometrov od Varadera.

„Dozvedeli sme sa, že ide o násilnú vraždu, pri ktorej veľmi trpela. Jej telo bolo nájdené vnútri kufra na skládke odpadu," povedala Fraserovej sestra miestnym médiám. Melanie Fraser, dcéra obete, uviedla v kanadskej rozhlasovej stanici, že dvojica vyzerala byť veľmi zamilovaná, pričom dodala, že jej mama predala svoj dom a odišla na Kubu s konečným cieľom vydať sa. Pár sa mal stretnúť pred asi rokom a pol. 

Nathalie Fraser s mladším priateľom, ktorý je podozrivé z jej vraždy
Zobraziť galériu (2)
Nathalie Fraser s mladším priateľom, ktorý je podozrivé z jej vraždy  (Zdroj: FB/Nathalie Fraser)

Ale jej ďalšia dcéra Marie-Eve Fraserová prezradila, že ich vzťah nevidela tak ružovo. Keď jej Interpol povedal, že jej matka je nezvestná už 48 hodín, obávala sa najhoršieho. „Cítila som, že sa deje niečo vážne," povedala pre Québecke médiá.

„Keď som ich navštívila na Kube, zistila som, že je majetnícky, impulzívny a manipulatívny. Moja matka povedala, že to bolo iba preto, lebo ma prvýkrát stretol," pokračovala Marie-Eve. Členovia rodiny sa tiež sťažovali na nedostatok informácií od kubánskych orgánov o tomto prípade.

Viac o téme: VraždaKanadaNathalie Fraser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu