Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nebezpečný manéver na diaľnici: VIDEO Hazardér minul zjazd a cúval, vodička s deťmi havarovala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto YouTube/Policie ČR)

OSTRAVA - Desivá nehoda sa stala na českej diaľnici D1 na Vyškovsku. Neznámy hazardér na dodávke začal na diaľnici nebezpečne cúvať, čo prekvapilo vodičku a havarovala. Vinník z miesta činu ušiel. Česká polícia teraz hľadá svedkov nehody a žiada verejnosť o pomoc. Informovali o tom novinky.cz.

Vodič podľa českej polície cúval 12. januára po deviatej hodine večer pri zjazde na 236. kilometri v smere na Ostravu. Informoval o tom český portál novinky.cz s tým, že šofér zrejme prešiel zjazd a svoj omyl chcel zachrániť cúvaním. Zastavil pri krajnici, zaradil spiatočku a riskantne cúval na zjazd.

"Tohto hazardného manévru sa zľakla vodička, ktorá vážne havarovala, a celá posádka vozidla utrpela zranenia," uviedol pre české noviny hovorca polície Petr Vala. Podľa spravodajského servera Brněnský deník s ňou v aute cestovali deti.

Vodička sa s autom prevrátila do priekopy. Neznámy šofér, ktorý svojím nebezpečným cúvaním spôsobil vážnu nehodu, z miesta nehody odišiel smerom na Ivanovice na Hané bez toho, aby poskytol pomoc.

Nebezpečný manéver na diaľnici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policie ČR)

Česká polícia sa v utorok obrátila na verejnosť. Žiada o pomoc pri hľadaní vodiča žltého autá i dvoch svedkov, ktorí miestom pred nehodou prechádzali. Informácie príjme na linke 158 a alebo na čísle 974 639 765.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaCúvanieOstrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu