Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V novej vládnej rade figuruje údajná Putinova dcéra: Bude jedným z 28 členov

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA/AP Photo/Pavel Golovkin)

MOSKVA - Ženu, o ktorej sa všeobecne predpokladá, že je dcérou ruského prezidenta Vladimira Putina, zvolili do novo vytvorenej vládnej rady pre rozvoj športu. Katerina Tichonovová bude jedným z 28 členov tejto rady pod vedením ruskej vicepremiérky Oľgy Golodecovej.

Informovala o tom vo štvrtok stanica Slobodná Európa s odvolaním sa na denník Vedomosti. Niekoľko médií roky tvrdí, že Tichonovová je jednou z dvoch Putinových dcér. Kremeľský šéf nepotvrdil, ale ani nepoprel, že Tichonovová je jeho dcéra, keď sa ho na to novinári opýtali počas výročnej prezidentskej tlačovej konferencie z 19. decembra.

Nová rada bude rozhodovať o spôsoboch podpory telesnej výchovy a športu rozličnými prostriedkami vrátane podujatí, projektov a iných iniciatív, napísali Vedomosti. Medzi ďalšími členmi rady figurujú ruský minister športu Pavel Kolobkov, generálny riaditeľ Ruských železníc (RŽD) Oleg Belozjorov a Ksenija Šojguová - dcéra ruského ministra obrany Sergeja Šojgua.

Putin si v stredu zahral v exhibičnom hokejovom zápase, ktorý sa uskutočnil na Červenom námestí v Moskve. V tíme s ním boli aj bývalé hokejové hviezdy Pavel Bure, Vitalij Prochorov, Valerij Kamenskij, Sergej Fiodorov či zmienený minister Šojgu.
 

Viac o téme: DcéraVladimir PutinKaterina TichonováNovo vytvorená vládna rada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu