Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Podpálil kamaráta a teraz sa smeje!

Vinník sa včera medzi kamarátmi dobre bavil.
Vinník sa včera medzi kamarátmi dobre bavil. (Zdroj: BLESK)

HRADEC KRÁLOVÉ - Na šibalstvo svojho kamaráta Ondreja (15) doplatil popálením tváre žiak ôsmej triedy hradeckej Základnej školy Pouchov Radek John (14).

Deviatak mu pri školskej mikulášskej akcii zapálil fúzy na maske Mikuláša, ktorého Radek predstavoval. Ondreja čaká policajné stíhanie pre podozrenie z ublíženia na zdraví. Včera mu ale medzi kamarátmi bolo do smiechu.

K zapáleniu masky došlo v čase, keď Radek ako Mikuláš obchádzal s anjelom a čertom triedy spolužiakov a prihováral sa k vybraným deťom. Ondro bol vyslaný k trojici ako zloduch. Vytiahol zapaľovač a masku Mikuláša, ktorú si Radek vyrobil z papiera a vaty, zapálil.

"Fúzy začali rýchlo horieť a popálili chlapca na tvári. Ten je momentálne hospitalizovaný," uviedla Anna Pešavová z hradeckej polície.

"Našťastie si masku hneď strhol a učitelia mu začali tvár okamžite chladiť. Najviac má obhoretú špičku nosa," povedala Radkova matka Vladimíra Johnová. Zásah plastickej chirurgie podľa nej ale asi nebude nutný.

Prečo Ondro masku zapálil, nedokázal zmysluplne vysvetliť. "Robil som si srandu, že si pôjdeme zapáliť," zahundral. "Je mi to ľúto. Pôjdem za ním a ospravedlním sa mu," dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu