Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ľudia oddychovali na pláži, keď sa zrazu strhla panika: Chlapec (13) dostal strašnú ranu!

Good Harbor Beach Zobraziť galériu (2)
Good Harbor Beach (Zdroj: Youtube/ABC News)

GLOUCESTER - Trinásťročný chlapec musel byť hospitalizovaný po tom, ako ho na pláži v americkom štáte Massachusetts zasiahol lietajúci slnečník. Mal veľké šťastie, že pomoc dorazila takmer okamžite. I tak ale stratil veľké množstvo krvi.

Tínedžer z Floridy so svojou rodinou trávili voľný čas na pláži Good Harbor Beach v meste Gloucester. Zrazu si všimli, že vzduchom letí slnečník. Najprv zasiahol niekoľko starších žien, potom doletel až ku chlapcovi a zapichol sa mu priamo do ľavého ramena. "Všetci sme oddychovali, keď sme z ničoho nič zbadali poletujúci slnečník. Trafil skupinu žien, potom toho chudáka chlapca. Všetci spanikárili, všade bolo veľa krvi," povedala očitá svedkyňa Laura Woodová. 

Ľudia oddychovali na pláži,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/CBS Boston)

Chlapca okamžite ratovali prítomní plavčíci aj zdravotná sestra, ktorá bola tiež v tom čase na pláži. Následne bol prevezený do nemocnice Beverly Hospital. Podľa lekárov bude v poriadku, no mal veľké šťastie, že pomoc prišla veľmi skoro. 

Podľa miestnych požiarnikov došlo k incidentu zrejme tak, že slnečník nebol v piesku dobre upevnený. Potom stačí, keď sa zdvihne silnejší vietor a razom sa ocitne vo vzduchu. "Dúfam, že sa ľudia z tejto nehody vezmú ponaučenie a pri upevňovaní slnečníkov začnú používať kotvy," uviedol ďalší z očitých svedkov. 

Viac o téme: NehodaDovolenkaSlnečníkPláž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu