Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická smrť v oceáne: FOTO Mladomanželia si užívali romantiku, o minútu bolo všetko inak

Dalton Cottrell sa utopil v oceáne. Zobraziť galériu (4)
Dalton Cottrell sa utopil v oceáne. (Zdroj: FB/Dalton Cottrell)

ST. AUGUSTINE - Tri dni manželskej blaženosti sa veľmi rýchlo zmenili na nočnú moru, spomína skormútená 22-ročná Cheyenne, ktorá na svadobnej ceste prišla o manžela. Dalton, ktorý dva dni pred svadbou oslávil svoje 22. narodeniny, zahynul v oceáne.

„Nikdy som si nemyslela, že v 22 rokoch budem manželkou a potom tak rýchlo vdovou,“ napísala na svojej sociálnej sieti Cheyenne Cottrellová, ktorá prišla o svojho muža počas medových týždňov.

Mladomanželia z Kansasu Cheyenne a Dalton Cottrellovci odcestovali na slnečnú Floridu, kde ich po troch dňoch zasiahla obrovská tragédia. „Tri dni manželskej blaženosti sa veľmi rýchlo zmenili na nočnú moru,“ opísala žena.

Cheyenne a Dalton Cottrellovici.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Cheyenne Cottrell)

Jej manžel sa totiž utopil. Nešťastie sa stalo po tom, keď si šiel prvýkrát vo svojom živote zaplávať do oceánu. Vo vode s ním bola aj Cheyenne. Podľa jej slov sa romantika obrátila na horor, keď ich začal unášať silný prúd. „Cottrellová povedala, že sa manželovi pokúsila pomôcť, ale nezvládla to, pretože ju stále ťahal pod vodu,“ uviedla polícia. „Po tom, ako bol približne minútu pod vodou, vynoril sa, ale oči mal prevrátené v stĺp,“ píše sa vo vyhlásení polície.  

Dalton Cottrell sa utopil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Dalton Cottrell)


Čítajte aj: Manželia popíjali pri hotelovom bare na Kapverdách: FOTO Žena šla na záchod, našli ju mŕtvu


Plavčíkovi a mužovi menom William David Foy sa podarilo dostať k dvojici. Spoločnými silami ich vytiahli na pevninu. Tam sa plavčík pokúšal Daltona oživiť. Po príchode záchranárov bol vzatý do najbližšej nemocnice, kde bol o 02:12 hod vyhlásený za mŕtveho.

Dalton Cottrell sa utopil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Dalton Cottrell)

Pár sa vzal 27. júla, dva dni po 22. narodeninách Daltona, informoval Jacksonville.com.

„Moji rodičia dorazili skoro ráno, aby boli so mnou. Prosím, modlite sa za mňa a za všetky rodiny, keď budeme trúchliť,“ dodala mladá vdova na svojej sociálnej sieti.

Viac o téme: ManželiaUtopenieSvadobná cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu