Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž (†35) zomrel počas živého vysielania: Kardinálna chyba! Zjedol čosi, z čoho sa dvíha žalúdok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PEKING - Muž vo východnej Číne zomrel počas živého internetového vysielania po tom, čo chcel veľmi nebezpečným spôsobom prilákať nových fanúšikov. Podľa tamojších médií ho v sobotu v jeho byte v meste Hefei našla bez známok života jeho priateľka, ktorá ho prišla skontrolovať.

Nezmyselná stávka na dovolenke zabila trojnásobného otca (†34): V agónii umieral dva týždne

Muž identikovaný iba priezviskom Sun bol vlogerom na jednej z najväčších čínskych streamingových platforiem DouYu a jeho účet sledovalo okolo 15-tisíc ľudí. Podľa portálu Xinan Evening News mal každú noc živé vysielanie a v snahe získať čo najviac priaznivcov dostal nebezpečný nápad.

Muž (†35) zomrel počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Na kolese, ktoré roztočil, boli označené rôzne predmety vrátane stonožiek, gekónov, červov, octu, vajec, piva či čistého destilovaného likéru, ktoré sa rozhodol pred kamerou skonzumovať, ak na ne ukáže šípka. Posledná relácia bola odvysielaná minulý štvrtok okolo ôsmej hodiny večer.

Polícia informovala, že jeho bezvládne telo sa našlo v sobotu v jeho byte po tom, čo skonzumoval živé stonožky a gekóny. Počítač bol stále v live stream móde. V izbe boli objavené aj "potraviny", ktoré použil v živom vysielaní. Polícia vylúčila cudzie zavinenie, ale naďalej zisťuje presnú príčinu smrti. Sunove videá boli odstránené z DouYu.

Muž (†35) zomrel počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Počet používateľov live stream video platforiem v Číne dosiahol podľa údajov Čínskeho národného rozhlasu k júnu 2018 425 miliónov. Takéto videá sú významným trendom v krajine, kde sa mnoho mladých ľudí stalo on-line celebritami a milionármi vysielaním záberov zo svojho každodenného života. Mnohí však riskujú to najcennejšie v snahe získať čo najviac priaznivcov.

Viac o téme: StonožkaOtravaGekonVlog
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu